Gener 2014

Graffiti Barcelona
DronAtac d’en Werens Les obres que composen la nova expo de Werens incideixen novament en la hibridació entre elements desesperadament vius, que brollen de les escletxes del ciment urbà, i els inertes estris mecànics, tan familiars a la nostra ciutat de llarga tradició industrial. Com un eixam de vespes alienades i robotitzades, producte de la ment emmalaltida dels humans, els drons d’en Werens planegen per la ciutat incansables, a la cerca de transgressors als que enregistrar i posar en evidència. En una mostra més d’aquesta civilització embogida que se’ns ha anat de les mans, aquest exèrcit de vespes drons esdevé una eina més, tot i que molt efectiva, en mans de l’aparell de poder que ens controla des del gran búnquer. Sembla com si Werens hagués optat aquesta vegada per fer protagonista de la seva obra el seu botxí, com si amb aquesta expressió artística de la seva pròpia experiència s’avancés al futur més immediat del ciutadà urbà, un tèrbol i tenebrós demà que ell ja fa temps que endevina. Afortunadament, la vegetació, que continua prenent protagonisme amb força en els seus llenços, mostra que la natura encara no ha perdut indefectiblement el combat. Ivone Puig Artigas
———————————–

Febrer 2014
Expo Aigua i Vida d’en Patrick Grau
En aquesta ocasió ens presenta la seva nova obra titulada ” Aigua i vida “, pintura sobre tela o fusta, utilitzant tècniques com el graffiti i l’aerògraf aconsegueix submergir-nos en un paisatge profund i humit, ple de natura i vida. Un viatge a les profunditats del subconscient de l’artista, una capbussada en un mar d’idees i colors blaus que contrasten amb la llum del sol que penetra amb raigs de llum inspiradora, com si d’una experiència espiritual fos la veu que xiuxiueja el pintor el que té que interpreta i mou la mà de l’artista controlant els seus moviments des d’una altra dimensió creativa. Aquesta ha estat potser una de les exposicions de pintura més treballada en l’àmbit conceptual de tota la carrera artística de Patrick Grau ” ArtNokturn “. Després d’una llarga època sense pintar, realitza en un curt termini de temps aquesta exposició. Una obra pensada expressament per a l’espai on s’ha presentat per primera vegada. Un Diàleg personal en vers, entre l’aigua, la natura marina i la vida aquàtica, una mostra de la tècnica de l’artista per interpretar la poesia visual submarina.

aiguavidafly

 

 

 

 

 

 

——————–

Març 2014
Expo “Estones Recreatives” Dissenyart
LAURA ROIG EQUEY
Els “dissenyarts” em proporcionen tot el que m’agrada: una fase de tranquil·litat dominada pel llapis sobre el paper. I després, en pantalla, una fase més frenètica, on jugo a compondre i remenar, tot afegint elements fotogràfics, provant colors, fins que aconsegueixo donar forma a una sensació, un moment, una idea.manoseo y toqueteo

————————–

Abril 2014
Expo “Glitch Portraits” d’en Fausto MoralesA part de les projeccions i mapping Fausto Morales té una faceta de pintor desconeguda per molts que ens mostrara amb obra de gran format a l’oli.

Interacciona el llenguatge digital amb la tècnica més clàssica de la pintura , el glitch (error digital) i l’oli sobre tela.
Són Retrats d’artistes que han influenciat la seva trajectòria artística com ara; Picasso, Andy Warhol, Joseph Beuys, Francis Bacon

SONY DSC

——————————–

PrintedMatilda
Maig 2014

Laia Pampalona, coneguda  artísticament com a Matilda, inaugura el proper 30 d’abril l’exposició Printed Matilda a la galeria d’art Impaktes Visuals de Sabadell. En aquest esdeveniment es presenta una nova col·lecció d’obra gràfica impresa, juntament amb part de la seva ja coneguda obra pictòrica, on posa al descobert una vessant més il·lustrativa i amb influències directes de les seves autores preferides de la Bande Dessinée francesa.
Printed Matilda amplia el registre gràfic de l’artista, i si bé es manté la permanent essència rebel de les Matildes, en algunes d’aquestes obres cau part de l’habitual ornamentació en favor d’una línia més senzilla i pura.
En la present exposició, el personatge femení i l’autoretrat són, com sempre, el principal motiu artístic de la Matilda. Es tracta d’una representació d’obres que configuren un resum molt autèntic i alhora desenfadat de les idees al voltant de les quals gira tot el procés creatiu del món de l’autora. Printed Matilda ofereix al visitant l’oportunitat d’adquirir en exclusiva exemplars únics d’una obra exclusiva i limitada a molt poques unitats.

postal_imapktes_2014_trazado

———————————

Expo Deliramentum de Kimo Osuna, juny 2014
Reiniciando un arte en bruto, Kimo, sorprende por su fuerza expresiva, por su humor e ironía, donde ingeniosamente conjuga elementos iconográficos; improntas de una era, de un sentir, de un no decir nada o quizás decirlo todo… en un afán de búsqueda por trasmitir emotividades a través de una plástica ecléctica, de temas y materiales.
Sole

TOKIOGIRLK

——————-

juliol2014  BILLIE JOES Total Art&Design
Billie Joes presenta la seva obra pictòrica “Animals” de la forma més salvatge i sincera.
BillieJoes treballa a partir de paper i cartró, amb el color i la forma com a principals elements de representació, amb un toc de magia que no deixarà a ningú indiferent. Aquesta col.lecció ofereix al visitant l’oportunitat d’adquirir una obra totalment exclusiva…billie one retokat

——————

Exposició ACCIÓ d’en Pere Almirón & Werens
4,5 i 6 de setembre
Dibuixar és una ciència: pintar és sencillament, alguna cosa que es fa per passar les llargues nits d’hivern.

10649587_874879019208948_860291327811060604_nExpo Acció

——————-

Expo GoldeBones d’en Joanjo Vendrell
Escultures amb material orgànic, metall i fusta de la mà del creador dels Robotikos.
joanjo

————————–

Exposició pictòrica d’en Vicenç Ferreres VISIONS/VICIONS
Adjuntem l’enllaç al video realitzat per Fausto Morales de l’acció pictórica realizada per Vicenç Ferreres i en Gustav Glander a la inauguració de l’exposició.

WP_20141022_005

———————-

AKORE Exhibition
del 20 de novembre al 9 de desembre

BIO
Akore (Murcia, 1976) lives in Barcelona. His own Design Studio, based in Hangar, a warehouse-studio home to many artists and creative professionals in Barcelona.
ART
Akore started painting at the end of the 80’s to the hip-hop beat that exploded at that time in Barcelona’s suburbs, where he grew up. It was during that time that he started to work on his first sketches, illustrations, calligraphy, typography, tags and graffiti.
His art evolved and now he feeds on everything that surrounds him, as well as all the things that do not surround him. Everything that he imagines and also everything else that he does not imagine, the things that transgress and those that do not. The things that get transformed and those that will not or will not acknowledge transformation. Akore distances himself from the real world through his artwork, and at the same time he parodies it through fiction, by expressing his ideas and the creative activity of his inner universe.
Guided by his own instinct, he sometimes looks for the notion of Art for Art’s Sake, hedonism, pleasure and the creative activity per se. Other times, he looks for exchanges, escapism, boundaries, rupture, radicalism, provocation, the not so beautiful. His work is clearly influenced by urban culture, Hip-Hop, the African American movements and culture, by the African Aesthetic, by Street Art, Pop Art and Graphic Design.
On the communications front, he forges dialectic with the otherness through experience, which is understood like a journey that conveys life itself. The conscious or unconscious use of a language that is socially sensitive with the mundane is looking to establish a dialogue with the other. This on occasions is more important than the functional aesthetics of his artwork.

africana-web

Deixa un comentari