Les presents Termes i Condicions regulen l’ús del lloc web, https://impaktesvisuals.com/ del qual Ramón Puig i Artigas és titular.

Els dominis https://www.impaktesvisuals.com/, https://impaktesvisuals.com/ amb tots els subdominis associats, pertanyen a Ramón Puig i Artigas, NIF: 33907476W amb domicili a Barcelona, carrer de Sant Francesc, 15 – 08020 Barcelona., d’ara en endavant Impaktes Visuals.

 

Objecte
Les Condicions de compra estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de la botiga online d’Impaktes Visuals, en relació amb els productes i serveis que oferim a través del nostre lloc web https://impaktesvisuals.com/

En utilitzar el lloc web https://impaktesvisuals.com/ o fer una comanda a través del mateix, vostè és conscient de la vinculació amb aquestes Condicions i la nostra Política de Privacitat, pel que, si vostè no està d’acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privacitat, no ha de fer cap comanda.

El lloc web https://impaktesvisuals.com/ té per objecte la venda de productes i serveis amb un clar caràcter artístic, que incentivin la creativitat i el coneixement de les arts i les avantguardes del Street Art i el Graffiti a infants, joves i adults. Les característiques dels mateixos apareixen reflectides en les corresponents pàgines d’aquesta web, així com les particularitats de cada operació que pugui realitzar en aquest entorn, sempre en idioma català i castellà.

Aquestes condicions poden ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

 

Comandes
El realitzar una comanda a https://impaktesvisuals.com/ equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les condicions generals de venda, que seran les úniques aplicables al contracte així conclòs.

El comprador es compromet a fer ús del lloc web https://impaktesvisuals.com/ només per fer consultes o comandes legalment vàlides. També s’obliga el comprador a facilitar de manera certa i correcta les seves dades de contacte, consentint així mateix el poder fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb ell si fos necessari.

El fer una comanda a través de https://impaktesvisuals.com/ garanteix estar plenament autoritzat per utilitzar la targeta de pagament, en cas de triar aquesta modalitat de pagament. Només les persones amb la capacitat jurídica necessària per subscriure contractes relatius a la classe de béns i serveis proposats en aquesta pàgina web poden realitzar comandes a https://impaktesvisuals.com/

El lliurament dels encàrrecs el farà Impaktes Visuals al seu establiment situat a Carrer de Sant Francesc, 15, 08202, Sabadell, Barcelona .

Impaktes Visuals es compromet a lliurar els productes en perfecte estat.

El periode de lliurament dels articles s’indica a la fitxa detall de cada un d’ells.

 

Pagament
Impaktes Visuals ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament a través de targeta o PayPal. El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l’entitat financera corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades al fer de pagament amb targeta.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. S’utilitzaran únicament en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de l’entitat financera corresponent, a través de la seva Passarel·la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Impaktes Visuals es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari/client de www.impaktesvisuals.com pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des www.impaktesvisuls.com ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

 

Informació i consultes
Per a qualsevol informació sobre comandes web o sobre les característiques dels productes i serveis que oferim, així com per comunicar-nos qualsevol tipus d’incidència o reclamació referent a la compra online, posem a la vostra disposició la pàgina de Contacte del portal, enviant un correu electrònic a impaktes@impaktesvisuals.com o accedint a l’espai propi del client a El meu compte.

A l’espai del client El meu compte es podrà consultar la informació de les comandes realitzades, així com consultar i modificar les dades personals del propi usuari. La correcció i modificació de dades també serà possible sol·licitar-la a través del correu electrònic impaktes@impaktesvisuals.com.

La formalització de la compra es podrà realitzar en els idiomes disponibles a la pàgina (actualment català).