Descarrega la invitació i guarda-la en el teu mòbil

Descarrega la invitació al teu mòbil

 

Treze és reconegut pel seu particular estil d’il·lustració caracteritzat per una habilitat excepcional en l’aplicació del color i un traç delicat que proporciona a les línies un efecte llapis peculiar. Les seves composicions incloïen peces del seu nom fetes amb un estil igualment personal, aconseguint un resultat perfectament harmonic.

Treze, durant tota la seva carrera artística, va viatjar a una gran quantitat de ciutats de tot el món on va deixar un gran nombre d’obres inconfusibles. A ell de la vida li interessava, molt especialment, pintar i conèixer món. Amb la seva dedicació i tenacitat va aconseguir fer-ho realitat.

Una de les seves característiques com a persona, la discreció, amagada darrere d’una actitud constantment positiva, ha sigut tota una lliçó de vida i la personalitat humil, respectuosa i contagiosament feliç de Treze la va portar a establir amistats estretes a tot el món. El seu personatge estava dirigit per un noble sentit de la justícia i devoció desinteressada cap a les persones. Prova d’això es pot constatar de la seva participació en nombrosos actes i festivals artístics.