OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 juny – 9 juliol 2022

Ángela Nonada, 1984. Artista madrilenya, va estudiar a l’Escola d’Art 10 el batxillerat artístic on es va formar en il·lustració, enquadernació i imatge, i posteriorment va cursar la Llicenciatura en Belles arts en la Universitat Complutense de Madrid, on va seguir un itinerari propi en el qual van convergir diferents disciplines que formaven la carrera, dibuix, escultura, escenografia, fotografia i disseny.
Ha participat en diferents exposicions conjuntes presentant obres de dibuix en tècniques mixtes, llibres d’artista, i realitzat una Performance sobre Picasso en el Cercle d’Art de Toledo, on va donar vida al quadre Els tres músics. L’eix central de la seva obra sempre ha anat girant entorn al retrat, el qual ha anat evolucionant en la desconstrucció dels subjectes despullant-los del seu realisme, deixant finalment l’essència en una il·lustració pròpia.
En els seus treballs trobem colors saturats, vius, que s’escapen del mitjà i es complementen amb traços expressius d’un negre que defineix la forma i capta l’entorn que envolta a l’artista. Es defineix projectant un món interior, naïf, amb sentit de l’humor a través de la il·lustració, la pintura i les animacions.
En el present està portant les seves idees al muralisme on ha realitzat dos murals en l’últim any, un d’ells un livepainting per al Festival Talent Latent 2021, a Terrassa. En aquesta, la seva primera exposició en solitari us espera per a compartir amb vosaltres un trosset del seu projecte personal Nonada.