18 de desembre programación especial de les 7 de la tarda fins a les 11 de la nit, prepareu-vos!!9e aniversariW

 

Esboços d’en Werens ambientats amb les projeccions i mapejats d’en Fausto, tot regat amb lupus malignus, sonoritzat per l’Ivan·Övich i l’espectacle sonor de…

MAR ABELLA

De ben petita ja vinculada al món de la música, Mar Abella (Sabadell 1979), de formació clàssica, sempre ha mostrat debilitat pel pop i l’electrònica.

Va debutar l’any 2007 amb el seu primer àlbum “M.A.” (Natteam Music), on reflexava una sonoritat
pop deep triphop, per després fer un canvi donant com a resultat un live! dedicat al electropop techno pròxim a la psicodèlia-rave. Part d’ell es va editar el 2010 a “Automatic Ep” (xxrecords)

Mar Abella ha participat en festivals com MMVV InVICtro, Palmfest, Electro-BAM, Test Festival o Dj’s Contra la Fam, i a sales com Fellini Bcn, La Terrazza Bcn, Estruch Sbd o Blanc Reus.

Actualment acaba d’editar la seva tercera referència discogràfica “Abans” (Black Cat Records Bcn), un àlbum que comprèn per igual des del pop més íntim fins l’electropop més propi de club. El directe de Mar Abella es caracteritza per posseïr melodies d’un alt contingut emocional, que combinades amb beats de sonoritat 90’s, fan endinsar al públic dins una atmosfera romàntica i nostàlgica.