Inauguració
Dijous, 7 octubre 2021
Horari
17:00 a 21:30 h
Dj Session
Dj Edgar Real
PIONERS
7 octubre - 27 novembre 2021

“L’ART URBÀ NO ÉS UN DELICTE”
MARSOL EDICIONS PRESENTA “PIONERS”

Marsol Edicions es funda el 2018 amb la ferma convicció de donar a conèixer els PIONERS de l´ART URBÀ en les seves diferents modalitats.

Editorial creada per Agustí Caixach Marsol, col·leccionista d´art. L’any 2015, l’Agustí és el comissari de l´exposició “WERENS Art Urbà” realitzada al Museu d´Art de Sabadell, que esdevé la més visitada de la història del Museu (25.000 persones). Fa més de 30 anys que Agustí Caixach Marsol col·lecciona obres d’artistes pioners de cada corrent artística. La Galeria Impaktes Visuals de Sabadell li ha donat l´oportunitat de presentar una MOSTRA del fons d’art de MARSOL EDICIONS .
La Mostra “PIONERS” compta amb obres dels artistes següents: Ernest Pignon-Ernest, Taki183, Futura, Bleck Le Rat, Werens, Frank Trepax, Cope2, Obey, Banksy, D*Face, i altres. Té com a finalitat il·lustrar amb obres originals les diferents avantguardes. A banda de presentar els artistes més significatius de cada estil/tècnica, la Mostra vol fer èmfasi en la influència de l’Art Urbà en la Història de l’Art.

Cap obra està a la venda.

Agustí C. Marsol , Comissari de la Mostra “PIONERS”