Inauguració
Dijous, 4 juliol 2019
Horari
19:00 a 22:30 h
Lost in Social
4 juliol - 31 juliol 2019
2CarryOn

En un món cada vegada més tecnològic, en què les noves formes de comunicació assumeixen un paper omnipresent en la societat contemporània, sorgeix la necessitat de qüestionar, criticar o cridar l’atenció sobre la veritat: caminem una mica perduts en aquest complex món virtual. Assistim a una congestió d’aplicacions, jocs, xats i eines digitals desenvolupades per captar l’atenció de forma addictiva. Les comunicacions humanes es reinventen diàriament en un creixement d’impersonalitat. On és la humanitat de l’individu? Com es gestionen les fronteres entre l’automatisme, l’autodidactisme, el contingut, la informació i el distanciament de la realitat?

La recerca constant per la representació d’un univers subversiu, porta a 2CarryOn a desenvolupar la sèrie “Homo-Corvus”, una col·lecció on el traç repetit en una densa textura, forma el costat fosc i figuratiu d’un corb que assumeix el paper preponderant de l’acció, una personificació -tipus, una crítica reflexiva del passat, present i futur. Un retrat negre de la societat.

2CarryOn, il·lustrador, muralista i artista visual, originari de Lisboa, aviat va descobrir el seu interès pel dibuix, havent començat a pintar parets el 1997. La direcció principal del seu treball es basa en la combinació de diferents tècniques i estils per tal de trobar la visió que millor representi la seva visió.