Inauguració
Dijous, 4 febrer 2021
Horari
19:00 a 22:30 h
Kera
Kera
4 febrer - 28 febrer 2021

L’artista Christian Hinz, també anomenat “Kera”, nascut el 1985 a Berlín, treballa des de fa més de vint anys amb tècniques de color, impressió i disseny i pintura de façanes.

La seva obra artística és geomètrica i abstracta, però alhora espacial. Així, els gràfics i l’estètica tenen un gran paper. L’obra d’art s’articula a partir d’una combinació de captar el seu entorn en relació amb els seus colors, així com d’impulsos dels artistes aficionats a les coses tàctiques i tècniques.

El treball de Kera està molt afectat pels seus estudis de disseny gràfic i la passió per les línies rectes, l’estructura i la superfície. Mentre que, la llarga durada de pintura en esprai, pinzells i pintura per a parets, el va ajudar a desenvolupar el seu propi estil.

Murals i projectes de “Kunst am Bau” (art sobre arquitectura) es poden trobar a tot el món, des de Qatar, Mèxic fins a Gran Bretanya i en molts altres llocs europeus. L’artista també ha estat i serà representat per galeries i fires d’art, per a les quals va pintar sobre tela o objectes formats, representant el seu estil de manera compacta i més detallada.

Des de 2012, Kera treballa com a artista freelance, i fins ara pot transmetre la seva fascinació i passió per les tècniques d’impressió com a professor del “Jugendkunstschule Berlin-Steglitz”.