Inauguració
Dijous, 5 març 2020
Horari
19:00 a 22:30 h
Dj Session
Yibril Rue Djset
CAPS
5 març - 23 juny 2020
Xavi Valiente

Des de les seves llibretes d’esbossos fins als seus murals de gran format, Xavi Valiente es mostra com un artista plàstic polifacètic, adaptant la seva obra a diversos suports i tècniques. Un repàs ràpid per la seva obra deixa entreveure la varietat de temes sobre els quals pinta i dibuixa, trobant col·leccions que fluctuen des de la figuració, amb temàtiques quotidianes urbanes, fins a l’abstracció, l’automatisme i l’experimentació amb el color. La present exposició és una mostra més de com es retroalimenta la seva obra, aquesta vegada a partir de la resignificació dels “CAPS” d’esprai que utilitza per pintar murals.

La seva atracció pel color i les composicions espontànies el porta a començar a col·leccionar i retratar aquestes peces; de manera indirecta, dóna un nou significat al “CAP”, elevant-lo de la categoria d’eina a la categoria d’obra.

La visió general de la mostra fa evident el procés d’aquesta col·lecció, que va començar mostrant il·lustracions més tècniques i lineals, i que posteriorment evoluciona cap a la cerca del color, la llum i la perspectiva atmosfèrica. El procés culmina amb el salt de la col·lecció al gran format, a través d’un llenç en el qual destaca molt més el color que la línia

Laura Gàrcia