Inauguració
Dijous, 14 juliol 2022
Horari
17:00 a h
SmileWorldGradDe
14 juliol - 24 agost 2022
 Fdelarosa 

 “Quan un artista es planteja crear una obra, pensa què serà mostrada davant d’algú.
M’agrada pensar, que l’espectador completa o transforma l’obra amb la contemplació i la interpretació. La passió, el traç i la forma del color, mitjançant un sol punt existent, pot crear sentiments i sensacions.” 

(Ferran de la Rosa Siles.) 

Continuem pensant periòdicament que Fdelarosa no només és un gran artista per la profunda metodologia fluctuant de la seva tenacitat, periodificació i creativitat, que només podem qualificar de substrat pel seu art. 

Hi ha una tensió intrínseca a l’obra de Fdelarosa de manera que el seu art no només descriu una travessia privada i sentimentalista, sinó també arquetípica, dirigida a la vida i sentiments de tots, no només a la seva pròpia. 

Quan el subjecte d’art és la pròpia ment, l’obra es converteix en una finestra a la consciència, i abstracció en una forma universalitzar-la. Per tant, Fdelarosa sempre opta per colors que contrastin entre ells. Blanc, groc, blau, vermell i taronja. 

L’obra inspirada en la natura i l’univers transforma la realitat en petits traços, colors microscòpics, on interaccionen entre ells en la composició i el suport de l’obra.