LEIM (FUTURE CLASSICS) (Altafulla) http://www.flickr.com/photos/leimone/
CHEMA B (G CLUB) (Igualada) http://www.flickr.com/photos/gclub1/

 

Exposició Petados Crew del 3 al 26 d’octubre 2013

PETADOS CREW nació en 1997 en Rubí (Barcelona) como un grupo de graffiteros apasionados por el graffiti.
Actualmente está formado por Kets, Axia Urih (Rubí), Ma’La (Mataró), Baie y Cayn (Barcelona) y Resm (Bélgica).
Contamos con la esponsorización de NBQ Pro.
“Pintamos luego existimos”

Urih – http://www.urih-art.com
Ma’La – http://www.mateolara.com
Baie – http://www.albertcastro.com
Cayn – http://www.caynsanchez.com
Resm – http://www.resmone.com

——————————-

Patrice Blanquart “Ombres pròpies ” Exposició del 6 al 28 de setembre 2013

Cadascú es mereix la seva ombra.
Personatges que han deixat de contenir-se…Les ombres que els habiten, emanen de la seva profunditat.Crits de còlera, vòmits de ràbia, escopinyades de dolor…
_Van deixar d’ocultar les ombres que els habiten_
Vaig arribar a Barcelona per casualitat en 1985 amb una motxilla i un llapis.
Em va agradar, em vaig quedar.
Vaig començar dibuixant turistes i transeünts a les Rambles, vaig continuar dibuixant, pintant, exposant…
El meu país és verd a baix i gris a dalt, aquí és gris a baix i blau a dalt, se’m va girar la paleta de colors.
Vaig començar pintant amb gamma viva sense negre, fins a les “pintures fosques” actuals.Busco la foscor de les ombres que poblen les nostres entranyes, retratant mirades absents o adolorides, expressions retorçades, “la bellesa del lleig”.

————————————–
Sacke13 Future Classics Round Oners
presenta: Black & White…(Graaf, tags & ThrowUps)
Trasladamos la escritura de la calle a la galeria conservando su espontaneidad, su trazo y formas. Haciendo tributo a la vertiente del HipHop y uno de sus elementos más expresivos como el graffiti.

Exposició de’11 de juliol al 31 d’agost

—————————

MIQUES  de Rosa Arrazola Exposició del 20 de juny al 9 de juliol
L’obra de Rosa Arrazola (Barcelona, 1969)  s’expressa en una fusió original  i destra del llenguatge poètic i el llenguatge  pictòric. Així,  convida  al lector/espectador a summergir-se dins un món ric d’imatges, significats sonors i plàstics, impregnats  d’un simbolisme que ens suggereix la seva recerca apassionada sobre el fet de viure. Aquesta requesta  interroga, adés amb ingenuïtat, adés carregada d’experiència, les emocions, les passions eternes, indestriables de l’inexorable pas del temps i el desig de capturar allò que és  Etern.
Així, la seva pintura i la paraula esdevenen un reflex viu d’aquesta aventura vital i artística, en la qual el traç, el color i el mot poètic aconsegueix commoure’ns i sentir l’alè de la Bellesa fugissera.
Clara Soley

————————————

RETALLS Ctrl+C Ctrl+V Ctrl+Foto  Exposició Fotografia Collage
Helena Torrent (del 30 de maig al 18 de juny)

Retalls és un treball plàstic, una obra de collage físic, de collage amb la vida. Perquè la vida és això, un camí on retalles i enganxes elements, persones, llocs, records..tot per arribar a allò que vols expressar.
Helena Torrent (Barcelona,1981)
Normalment la meva feina fotogràfica està orientada més en l’àmbit musical, ja que visc rodejada de música des de ben petita, però des de fa un temps experimento amb una fotografia més física, sense retocs digitals importants. A cavall entre el final del projecte de La Mirada Art de Butxaca i l’inici de l’Associació Col·lectiu Cultural La Llançadora de Sabadell, he intentat buscar moments per treballar sobre el tema del collage fotogràfic en viu. Espero que ho disfruteu!

 ———————————————

ENCAJE URBANO de Constanza Jarpa Santiago de Chile (1982)

Tramas, recovecos y encajes conforman la personalidad de la obra, introduciéndonos en el tema de la prostitución, la violencia y situaciones callejeras, que hacen de esta serie un hallazgo que trasciende lo literal, tratándose de una experiencia de orden intuitivo, que se descifra a partir de texturas y formas procurando la abstracción como sensación más allá de la técnica. “Encaje Urbano teje una red de historias personales y anónimas, la ciudad es el escenario de esta trama invisible y silenciosa, que sin embargo nos dibuja a todos”, nos dice Constanza Jarpa.
Sugiero entonces, un reconocimiento a cierta sensibilidad dentro del universo que observa la artista; donde colores como el rojo y el negro, propinan en la representación un valor particular al momento de descifrar el recorrido que arroja la lectura de Encaje Urbano. Podríamos decir que estamos frente a una obra que cuestiona geografías comunes y sensibles pactadas entre arte y vida.

Texto/ Pía Sommer
www.constanzajarpa.net

—————————————

Christian Lake (Berlin)
Exposició de l’11 al 27 d’abril
Presentació del seu ultim llibre “MuralArtfromBerlin part2″
http://www.lake-oner.de/dk/

—————————————

ECLEPSIS d’Efrén Montoya Exposició del 14 de març al 9 d’abril

Efrén Montoya neix a Sabadell (Barcelona) en 1973.
Als 16 anys s’inicia al món de la fotografia amateur de forma autodidacta seguint la passió per la fotografia infosa pel seu pare, enfocant-la al món de l’espectacle, sobretot als directes de grups musicals i les arts escèniques.
La passió per barrejar fotografia i espectacle dóna lloc a l’especialització d’aquest fotògraf a captar qualsevol esdeveniment en el qual la llum, la música i la cultura tinguin un paper destacat, aconseguint un estil personal.
www.fotoscaner.com

————————————-
AMB MOVIMENT de Joaquim Riba & Isabel Bonet

del 28 de febrer al 12 de març del 2013
Disseny, art …. expressió de dos artistes plàstics sobre un suport mòbil, la roba.
L’estil espontani d’en Joaquim i els dissenys minimalistes de la Isabel fan que l’art surti al carrer.

 

————————————-
WALKING AROUND
de Shey Photography
del 31 de gener al 26 de febrer de 2013

Trobem en aquesta mostra una aproximació als rostres i als espais que viuen al carrer i formen la realitat quotidiana. Walking around oblida la tècnica de la fotografia per copsar instants, gests i en definitiva l’essència del moment i de les persones a través d’un recull que escapa de formalismes i neix de l’espontaneïtat. “Así es la foto: no sabe decir lo que da a ver”. ( Roland Barthes)
Text: Olga Codina
http://www.behance.net/sheey    www.flickr.com/sheey