De l’1de desembre de 2011 al 14 de gener 2012
La majoria dels objectes, estan fabricats per m√†quines, altres per la passi√≥. La m√† i la passi√≥ els converteixen en Art…La m√†quina, en simples productes de consum.

 De l'1de desembre de 2011 al 14 de gener 2012 La majoria dels objectes, estan fabricats per màquines, altres per la passió. La mà i la passió els converteixen en Art...La màquina, en simples productes de consum.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

La majoria dels objectes, estan fabricats per m√†quines, altres per la passi√≥. La m√† i la passi√≥ els converteixen en Art…La m√†quina, en simples productes de consum.

La majoria dels objectes, estan fabricats per màquines, altres per la passió. La mà i la passió els converteixen en Art...La màquina, en simples productes de consum.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Del 3 de novembre al 26 de novembre
A contrallum es presenta com una experi√®ncia est√®tica en la que cada fotografia ens comunica tot interpel.lant a l’espectador mitjan√ßant el llenguatge del cos i el joc amb l’espai un seguit de preguntes ,de somnis i desitjos implic√≠ts

del 3 de novembre al 26 de novembre A contrallum es presenta com una experiència estètica en la que cada fotografia ens comunica tot interpel.lant a l'espectador mitjançant el llenguatge del cos i el joc amb l'espai un seguit de preguntes ,de somnis i desitjos implicíts

http://inikart.blogspot.com.es/

Facebook

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Octubre 2011
El videoartista sabadellenc, Fausto Morales Gil, 41, ha triomfat a les festes de la Mercè de Barcelona amb el seu espectacle «Ombracle Zona Afectada», en què projectava imatges damunt les plantes.
Des de la seva empresa Slidemedia (www.slidemedia.net) és capaç de projectar vídeos sobre qualsevol superfície per empreses, discoteques, events o el que faci falta.
Què és el maping?
Una branca de l’art visual nascuda fa cinc anys. Fas un mapa a l’ordinador d’una superfície real (façana, objecte, espai…) i hi projectes imatges adaptades exactament a aquella superfície.

Octubre 2011 El videoartista sabadellenc, Fausto Morales Gil, 41, ha triomfat a les festes de la Mercè de Barcelona amb el seu espectacle «Ombracle Zona Afectada», en què projectava imatges damunt les plantes. Des de la seva empresa Slidemedia (www.slidemedia.net) és capaç de projectar vídeos sobre qualsevol superfície per empreses, discoteques, events o el que faci falta. Què és el maping? Una branca de l’art visual nascuda fa cinc anys. Fas un mapa a l’ordinador d’una superfície real (façana, objecte, espai…) i hi projectes imatges adaptades exactament a aquella superfície.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Del 1 al 28 de setembre 2011
Peces encarcarades, oxidades, descatalogades…portal√†mpades del segle passat, xips reciclats, cargols, cables, rosques, pinces…
Tot val per poder donar a la llum un altre dels meus rob√≥tikos: en Leiton, el coktelius, el RKO, casivender v.1, wheel-E, etc…
La familia creix constantment, gràcies, és clar, a la quantitat de brossa elèctrica que cada dia ens envolta i que hi convivim.
A causa del ràpid desenvolupament tecnològic i consumista, aquests desfets creixen exponencialment i s’acumulen sense fer-ne cap ús.
Jo els hi donc vida en forma de “éssers” singulars, els robótikos!!!
Ivan & Juanju

del 1 al 28 de setembre 2011 Peces encarcarades, oxidades, descatalogades...portalàmpades del segle passat, xips reciclats, cargols, cables, rosques, pinces...  Tot val per poder donar a la llum un altre dels meus robótikos: en Leiton, el coktelius, el RKO, casivender v.1, wheel-E, etc... La familia creix constantment, gràcies, és clar, a la quantitat de brossa elèctrica que cada dia ens envolta i que hi convivim.  A causa del ràpid desenvolupament tecnològic i consumista, aquests desfets creixen exponencialment i s’acumulen sense fer-ne cap ús. Jo els hi donc vida en forma de “éssers” singulars, els robótikos!!! Ivan & Juanju

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Del 22 de juliol al 31 d’agost 2011
El concepte de GRAFFISKATE neix a remolc de les darreres ordenances municipals de la ciutat de Barcelona en qu√® es prohibeix l’√∫s del skate a la via p√∫blica i la realitzaci√≥ de graffitis a espais urbans sense perm√≠s. Fets pels quals es convoca a alguns artistes de graffitti repressentatius de l’escena barcelonina per decorar taules de skate i aix√≠ fusionar les dues tend√®ncies urbanes i poder gaudir-les exposades a trav√®s de diferents exposicions o exhibicions obertes al p√∫blic en general.

del 22 de juliol al 31 d'agost 2011 El concepte de GRAFFISKATE neix a remolc de les darreres ordenances municipals de la ciutat de Barcelona en què es prohibeix l'ús del skate a la via pública i la realització de graffitis a espais urbans sense permís. Fets pels quals es convoca a alguns artistes de graffitti repressentatius de l'escena barcelonina per decorar taules de skate i així fusionar les dues tendències urbanes i poder gaudir-les exposades a travès de diferents exposicions o exhibicions obertes al públic en general.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Del 29 de mar√ß al 24 d’abril 2011
Matilda ha estat aquest √∫ltim any i mig donant voltes per diferents ciutats europees perqu√® Sabadell se li feia petit. Ha comprovat com de gran n’√©s el m√≥n, per√≤ que tot i aix√≠, a molts els uneix una gran passi√≥: la de dibuixar i pintar. Ha tornat amb obra nova i nous projectes. Ara Matilda tamb√© il¬∑lustra contes infantils; dibuixa animals del zoo, metges particulars, professores amb bata i un llarg etc√®tera amplien l’imaginari de la Matilda.
Per encarrecs: matilda@matilda.cat

 

Del 29 de març al 24 d'abril 2011 Matilda ha estat aquest últim any i mig donant voltes per diferents ciutats europees perquè Sabadell se li feia petit. Ha comprovat com de gran n'és el món, però que tot i així, a molts els uneix una gran passió: la de dibuixar i pintar. Ha tornat amb obra nova i nous projectes. Ara Matilda també il·lustra contes infantils; dibuixa animals del zoo, metges particulars, professores amb bata i un llarg etcètera amplien l'imaginari de la Matilda. Per encarrecs: matilda@matilda.cat

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Del 21 d’abril al 14 de maig
Despres de mitja vida recollint pedres en els llocs mes insospitats del planeta…R.J. Kimosky ,artista multidisciplinar ha seleccionat
per tots vostès una mostra ,pintanles , sempre segons la demanda de la mateixa pedra.

del 21 d'abril al 14 de maig Despres de mitja vida recollint pedres en els llocs mes insospitats del planeta...R.J. Kimosky ,artista multidisciplinar ha seleccionat  per tots vostès una mostra ,pintanles , sempre segons la demanda de la mateixa pedra.

http://kimo-osuna.blogspot.com.es/

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Març 2011
Hono √©s un artista nat, dels quals no es planteja ser artista, ha nascut per a l’art i viu dins d’ell, ho plasma en qualsevol superf√≠cie amb qualsevol eina que taqui, “Consci√®ncia del reciclatge”, art figuratiu a baix cost, boceteo i collage d’idees a color de retolador, fotos de revista i esbossos de graffitis en petit format sense un rerefons art√≠stic m√©s que a cada un / una li transmeti, aix√≤ si amb tot l’afecte del m√≥n.
200 obres numerades i signades per l’autor

 

Març 2011 Hono és un artista nat, dels quals no es planteja ser artista, ha nascut per a l'art i viu dins d'ell, ho plasma en qualsevol superfície amb qualsevol eina que taqui, "Consciència del reciclatge", art figuratiu a baix cost, boceteo i collage d'idees a color de retolador, fotos de revista i esbossos de graffitis en petit format sense un rerefons artístic més que a cada un / una li transmeti, això si amb tot l'afecte del món. 200 obres numerades i signades per l'autor

https://honoriskausen.wordpress.com/

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Del 17 de febrer al 5 de març 2011
Photo-Object √©s un projecte que combina la fotografia amb els objectes d’una manera sencilla i natural. La expo ens trasllada a una realitat propera a la meva experi√®ncia amb l’entorn i les seves singularitats.
La inquietud per mostrar les coses en un context no habitual m’ha portat a la restauraci√≥ d’objectes vells i malmesos com a suport d’unes fotografies s√≥n el reflexe de la meva quotidianitat plena de detalls i subtileses…

 

del 17 de febrer al 5 de març 2011 Photo-Object és un projecte que combina la fotografia amb els objectes d'una manera sencilla i natural. La expo ens trasllada a una realitat propera a la meva experiència amb l'entorn i les seves singularitats. La inquietud per mostrar les coses en un context no habitual m'ha portat a la restauració d'objectes vells i malmesos com a suport d'unes fotografies són el reflexe de la meva quotidianitat plena de detalls i subtileses...

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Gener de 2011
Neix a San Luis Potosi, Mèxic, 1960 i resideix a Berlín des de 1988.
Laura Medellin no deixa penetrar l’observador superficial a trav√©s de camins directes. Capes, horitzons, irregularitats desvien al mateix temps la mirada cap ii interior del quadre. Aqui ii observador es transporta
a un m√≥n d’algues amb dents afilades, esquemes imaginaris que portaran a pensar en el que porten les pinyates en el seu interior.

Gener de 2011 Neix a San Luis Potosi, Mèxic, 1960 i resideix a Berlín des de 1988.  Laura Medellin no deixa penetrar l'observador superficial a través de camins directes. Capes, horitzons, irregularitats desvien al mateix temps la mirada cap ii interior del quadre. Aqui ii observador es transporta  a un món d'algues amb dents afilades, esquemes imaginaris que portaran a pensar en el que porten les pinyates en el seu interior.
 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _