_ _ _ _ _ _ _ _ _

Desembre 2010
Les imatges valen més que mil paraules, aquesta exposició es un homenatge a 3 anys del projecte florsss! destruit completament per
l’Ajuntament de Sabadell, el projecte ha sigut seleccionat per realitzar-se en la ciutat escollida com a Capital cultural d’aquest any, tot
un cop pel departament de cultura de Sabadell, la ciutat que ha ignorat i destruit amb coneixement de causa flor darrera flor…

Desembre 2010	  Les imatges valen més que mil paraules, aquesta exposició es un homenatge a 3 anys del projecte florsss! destruit completament per  l'Ajuntament de Sabadell, el projecte ha sigut seleccionat per realitzar-se en la ciutat escollida com a Capital cultural d'aquest any, tot  un cop pel departament de cultura de Sabadell, la ciutat que ha ignorat i destruit amb coneixement de causa flor darrera flor...

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Novembre 2010
Dones i homes, híbrids, andrògins i androides, pàries i paròdies. Per a nens i grans; per a tots vostès, aquí ells.
Aquest √©s el conte del m√≥n al rev√©s, de les joguines per no jugar, de l’art de fer joguines amb art (entre aquests altres jocs de l’Art i el seu merchandising), de no fer-se gran (d’uns trenta cent√≠metres) en mat√®ria escult√≤rica, amb les m√©s innobles mat√®ries: pl√†stic, vinil, cartr√≥, teixit, resina …
Passin i vegin, i ja que estan, juguin i facin les seves apostes al respecte d’aquestes apostes figuretes que tamb√© es venen. Arrisquin la seva maduresa amb innoc√®ncia, perqu√®, encara que els resulti paradoxal, nom√©s podran perdre anys, per√≤ en cap cas el seu preuat temps.

Novembre 2010	  Dones i homes, híbrids, andrògins i androides, pàries i paròdies. Per a nens i grans; per a tots vostès, aquí ells. Aquest és el conte del món al revés, de les joguines per no jugar, de l'art de fer joguines amb art (entre aquests altres jocs de l'Art i el seu merchandising), de no fer-se gran (d'uns trenta centímetres) en matèria escultòrica, amb les més innobles matèries: plàstic, vinil, cartró, teixit, resina ... Passin i vegin, i ja que estan, juguin i facin les seves apostes al respecte d'aquestes apostes figuretes que també es venen. Arrisquin la seva maduresa amb innocència, perquè, encara que els resulti paradoxal, només podran perdre anys, però en cap cas el seu preuat temps.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Octubre 2010 “FACES Project” 2006/2010 Projecte de Cares abstractes trobades pels carrers de Cadaqu√©s y New York. Comen√ßat al 2006 encara no est√† acabat. Centenars (ara mateix unes 450) de diferents cares i personalitats vistes des d‚Äôun punt de vista molt ‚Äúamor√≥s‚Äù: positives, alegres i una mica √†cides, parteixen dels objectes m√©s quotidians i an√≤nims que ens envolten, per√≤ irradien bellesa i singularidat, i s√≥n alegres perqu√® EL RIURE √âS LA MEDICINA DEL S.XXI. + info: www.amorosphotogallery.com

Òscar-Amorós

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _

setembre 2010
En Gustav Glander i jo ens vam conéixer d’una forma ben curiosa: un home feia dit al lloc més difícil de l’entrada a l’autopista de Girona, jo vaig parar i li vaig preguntar on anava; Barcelona, va respondre ell.
Intento endivinar de on és el seu accent amb les poques paraules que ha dit y no ho aconsegueixo. Entaulem una conversa, m’explica que està recorrent Europa; fa tres mesos que va sortir del seu país.
Coneix molt la cultura catalana, cosa que em sorprèn.

setembre 2010	  En Gustav Glander i jo ens vam conéixer d’una forma ben curiosa: un home feia dit al lloc més difícil de l’entrada a l’autopista de Girona, jo vaig parar i li vaig preguntar on anava; Barcelona, va respondre ell. Intento endivinar de on és el seu accent amb les poques paraules que ha dit y no ho aconsegueixo. Entaulem una conversa, m’explica que està recorrent Europa; fa tres mesos que va sortir del seu país.  Coneix molt la cultura catalana, cosa que em sorprèn.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Hero (Belgica)

Olivier Dressen, aka «Hero» és un artista dissenyador freelance.
Treballa dins dels diferents sectors audiovisuals i gr√†fics: film ind√∫strial, televisi√≥, bandes musicals, c√≤mics i anuncis . Mostra tot l’abast del seu talent com a realitzador de films, animador, dissenyador de webs i storyboards…
Hero té el do creatiu per expressar la seva inspiració completament amb conceptes originals.

 

Olivier Dressen, aka «Hero» és un artista dissenyador freelance. Treballa dins dels diferents sectors audiovisuals i gràfics: film indústrial, televisió, bandes musicals, còmics i anuncis . Mostra tot l'abast del seu talent com a realitzador de films, animador, dissenyador de webs i storyboards... Hero té el do creatiu per expressar la seva inspiració completament amb conceptes originals.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Edició limitada

L’exposici√≥ √©s el resultat de la participaci√≥ d’artistes gr√†fics en la 1era convocatoria oberta que s’ha fet des de Impaktes Visuals, el centre de creaci√≥ la Escocesa de Barcelona i Belles Arts de Sabadell per tal de promoure la serigrafia com a recurs art√≠stic.
Aquesta exposici√≥ ser√† rotativa, primer a Impaktes, despr√©s al setembre a l’Escocesa i finalment un dels participants far√† una exposici√≥ individual al Cub d’assaig de Belles Arts (ells mateixos decidiran durant el dia de la inauguraci√≥, quin dels artistes ser√† i se’l informar√† al mateix moment) durant el mes de mar√ß-abril del 2011.

L'exposició és el resultat de la participació d'artistes gràfics en la 1era convocatoria oberta que s'ha fet des de Impaktes Visuals, el centre de creació la Escocesa de Barcelona i Belles Arts de Sabadell per tal de promoure la serigrafia com a recurs artístic. Aquesta exposició serà rotativa, primer a Impaktes, després al setembre a l'Escocesa i finalment un dels participants farà una exposició individual al Cub d'assaig de Belles Arts (ells mateixos decidiran durant el dia de la inauguració, quin dels artistes serà i se'l informarà al mateix moment) durant el mes de març-abril del 2011.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

DirtyAntilogic diu …
jo penso que freq√º√®nment el mateix artista √©s la persona menys indicada per “explicar” la seva pr√≤pia obra, paradoxalment, el cas de tants artistes genials que han mort en la ru√Øna absoluta i molts totalment alienats podria valer com a exemple per√≤ ja que he de dir alguna cosa sobre la meva dire que a mi m’impressiona la vida m√©s simple i quotidiana de qualsevol √©sser hum√†, trobo que la realitat √©s el m√©s fant√†stic que existeix, i en qualsevol cas √©s possible que el que dic no tingui cap sentit, el unic valgut finalment ser√† que ho vegis amb els teus propis ulls.

DirtyAntilogic diu ... jo penso que freqüènment el mateix artista és la persona menys indicada per "explicar" la seva pròpia obra, paradoxalment, el cas de tants artistes genials que han mort en la ruïna absoluta i molts totalment alienats podria valer com a exemple però ja que he de dir alguna cosa sobre la meva dire que a mi m'impressiona la vida més simple i quotidiana de qualsevol ésser humà, trobo que la realitat és el més fantàstic que existeix, i en qualsevol cas és possible que el que dic no tingui cap sentit, el unic valgut finalment serà que ho vegis amb els teus propis ulls.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Litus Gallery

expo del 4 al 31 de Març de 2010
Litus reuneix les seves obres en aquesta primera exposici√≥ individual que fa en qualitat d’artista gr√†fic. Ens presenta una mostra variada d’estils i de t√®cniques que caracteritzen la seva extensa obra, la qual va molt lligada a la seva vocaci√≥ d’aerografista i als seus treballs per enc√†rrec.
Artista de Sabadell amb estudis de disseny gràfic i il·lustració a l’Escola Joso de Barcelona, inicia així una nova etapa per donar a conèixer la seva habilitat i exclusivitat de dissenys realitzats amb aerògraf.
www.aerografialitus.com

 

expo del 4 al 31 de Març de 2010 Litus reuneix les seves obres en aquesta primera exposició individual que fa en qualitat d'artista gràfic. Ens presenta una mostra variada d'estils i de tècniques que caracteritzen la seva extensa obra, la qual va molt lligada a la seva vocació d'aerografista i als seus treballs per encàrrec. Artista de Sabadell amb estudis de disseny gràfic i il·lustració a l’Escola Joso de Barcelona, inicia així una nova etapa per donar a conèixer la seva habilitat i exclusivitat de dissenys realitzats amb aerògraf. www.aerografialitus.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _

del 4 al 27 de febrer de 2010
Grafftastics √©s la demostraci√≥ de que √©s possible l’enteniment quan hi ha di√†leg. Els membres de l’associaci√≥ d’escriptors de graffiti que d√≥na nom a l’exposici√≥, han acceptat l’enc√†rrec de treballar una obra en la que es reflecteixi la seva visi√≥ personal del color-concepte “amarillo medio”

del 4 al 27 de febrer de 2010 Grafftastics és la demostració de que és possible l'enteniment quan hi ha diàleg. Els membres de l'associació d'escriptors de graffiti que dóna nom a l'exposició, han acceptat l'encàrrec de treballar una obra en la que es reflecteixi la seva visió personal del color-concepte "amarillo medio"