_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo Florsss! i presentaci√≥ del llibre  Florsss! by Werens

del 17 de desembre del 2009
al 30 de gener del 2010
…En una tasca meticulosa i sense treva, pr√≤pia d‚Äôun botx√≠ d‚Äô√®poques que pensem ja passades, els que han estat arbitr√†riament investits censors de l‚Äôart urb√†, han em√®s la sent√®ncia i el rebuig cap a cada una de les obres que podeu veure en les p√†gines d‚Äôaquest llibre. Una rera l‚Äôaltra i sense excepci√≥, aquestes flors han estat arrancades d‚Äôarrel nom√©s ser creades. Aqu√≠, per√≤, d‚Äôaquestes flors que mai s‚Äôhan arribat a pansir, n‚Äôha rom√†s un testimoni…

 

del 17 de desembre del 2009  al 30 de gener del 2010 ...En una tasca meticulosa i sense treva, pròpia d’un botxí d’èpoques que pensem ja passades, els que han estat arbitràriament investits censors de l’art urbà, han emès la sentència i el rebuig cap a cada una de les obres que podeu veure en les pàgines d’aquest llibre. Una rera l’altra i sense excepció, aquestes flors han estat arrancades d’arrel només ser creades. Aquí, però, d’aquestes flors que mai s’han arribat a pansir, n’ha romàs un testimoni...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

blood&bricks

blood&bricks

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Musas de Conrad Roset

del 3 al 30 de setembre de 2009
En Conrad Roset es un jove il·lustrador Terrassenc. Des de fa uns anys compagina els estudis de Belles Arts amb diferents col·la-boracions per diversos estudis de disseny, editorials i agencies de publicitat. Actualment treballa com a il·lustrador per la firma Zara.
En aquesta exposici√≥ ens mostra un recull de la seva obra m√©s personal i ambiciosa anomenada “muses”. A trav√©s d’aquesta intenta explorar les diferents formes del cos femen√≠ mitjan√ßant la combinaci√≥ de diferents t√®cniques i suports.
En Conrad ens presenta un món a mig camí entre la sensualitat i la innocència.
www.conradroset.blogspot.com
www.conradroset.carbonmade.com

 

del 3 al 30 de setembre de 2009 En Conrad Roset es un jove il·lustrador Terrassenc. Des de fa uns anys compagina els estudis de Belles Arts amb diferents col·la-boracions per diversos estudis de disseny, editorials i agencies de publicitat. Actualment treballa com a il·lustrador per la firma Zara. En aquesta exposició ens mostra un recull de la seva obra més personal i ambiciosa anomenada "muses". A través d'aquesta intenta explorar les diferents formes del cos femení mitjançant la combinació de diferents tècniques i suports. En Conrad ens presenta un món a mig camí entre la sensualitat i la innocència. www.conradroset.blogspot.com www.conradroset.carbonmade.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sidral d’Enric Saiz

del 2 al 31 de juliol de 2009
Dissenyador, artista i professor, compagina els projectes de disseny i els artístics amb la seva vocació per la didàctica a diferents escoles de disseny i d’arts. L’exposició és un recull de la darrera obra plàstica inscrita en un procés d’evolució pictòrica cap a temàtiques industrials, urbanites i planes, imprimades sobre nous suports i materials. Aquest replantejament és l’inici d’una nova etapa pictòrica que s’allunya cada cop més del pes de la pintura i la representació plàstica i aposta per la forma, el material i la sensació. El suport pren protagonisme i s’articula com a vehicle fonamental de la significació de l’obra.
+ Info de l’artista: http://www.enricsaiz.com/art.swf

 

del 2 al 31 de juliol de 2009 Dissenyador, artista i professor, compagina els projectes de disseny i els artístics amb la seva vocació per la didàctica a diferents escoles de disseny i d’arts. L’exposició és un recull de la darrera obra plàstica inscrita en un procés d’evolució pictòrica cap a temàtiques industrials, urbanites i planes, imprimades sobre nous suports i materials. Aquest replantejament és l’inici d’una nova etapa pictòrica que s’allunya cada cop més del pes de la pintura i la representació plàstica i aposta per la forma, el material i la sensació. El suport pren protagonisme i s’articula com a vehicle fonamental de la significació de l’obra. + Info de l'artista: http://www.enricsaiz.com/art.swf

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

La Caputxeta Vermella  de Charles Perrault

del 4 al 30 de juny de 2009
Reflexions
Aqui van unes quantes reflexions sobre la versió de Perrault de 1967, la primera versió escrita, provinent de la literatura de tradició oral.
Introdueix la moralitat a la història:
Moraleja
Aquí vemos que la adolescencia, en especial las señoritas, bien hechas, amables y bonitas no deben a cualquiera oír con complacencia, y no resulta causa de extrañeza ver que muchas del lobo son la presa. Y digo el lobo, pues bajo su envoltura no todos son de igual calaña: Los hay con no poca maña, silenciosos, sin odio ni amargura, que en secreto, pacientes, con dulzura van a la siga de las damiselas hasta las casas y en las callejuelas; más, bien sabemos que los alagadores entre todos los lobos ¡ay! son los más fieros.

 

del 4 al 30 de juny de 2009 Reflexions Aqui van unes quantes reflexions sobre la versió de Perrault de 1967, la primera versió escrita, provinent de la literatura de tradició oral.  Introdueix la moralitat a la història: Moraleja Aquí vemos que la adolescencia, en especial las señoritas, bien hechas, amables y bonitas no deben a cualquiera oír con complacencia, y no resulta causa de extrañeza ver que muchas del lobo son la presa. Y digo el lobo, pues bajo su envoltura no todos son de igual calaña: Los hay con no poca maña, silenciosos, sin odio ni amargura, que en secreto, pacientes, con dulzura van a la siga de las damiselas hasta las casas y en las callejuelas; más, bien sabemos que los alagadores entre todos los lobos ¡ay! son los más fieros.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hola Karambola d’Imanol i Xtrm

del 2 al 30 d’abril de 2009
Imanol i Xtrm s√≥n dos joves inquiets que comparteixen la seva afici√≥ pel dibuix i la pintura. Com a conseq√º√®ncia, han realitzat diversos murals junts i estan organitzant projectes en com√∫. Un d’aquests √©s l‚Äôexposici√≥ que presenten a Impaktes Visuals del 2 al 30 d‚Äôabril, sent aquesta la primera que realitzen conjuntament. Cadascun d’ells mostra obres individuals, per√≤ integren els quadres entre ells jugant amb elements de fons. D’aquesta manera creen un conjunt, on desapareix l’individualisme i dibuixen una gran hist√≤ria explicada a trav√©s dels quadres.

 

del 2 al 30 d'abril de 2009 Imanol i Xtrm són dos joves inquiets que comparteixen la seva afició pel dibuix i la pintura. Com a conseqüència, han realitzat diversos murals junts i estan organitzant projectes en comú. Un d'aquests és l’exposició que presenten a Impaktes Visuals del 2 al 30 d’abril, sent aquesta la primera que realitzen conjuntament. Cadascun d'ells mostra obres individuals, però integren els quadres entre ells jugant amb elements de fons. D'aquesta manera creen un conjunt, on desapareix l'individualisme i dibuixen una gran història explicada a través dels quadres.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

EMMASCARADES de Matilda i Werens

Les Matildes de la Matilda es presenten ocultes en diversos objectes-contenidors i les emmascaren per tal d’amagar les seves expressions. Fins ara, les Matildes es caracteritzaven per les seves llargues pestanyes i boques tor√ßades. Ara li pertoca a l’espectador esbrinar quin sentiment amaga cada una d’elles. Els colors s√≥n els protagonistes aquesta vegada. El vermell, el verd, el taronja…. diuen m√©s que mil paraules. Si aixequ√©ssim aquestes carotes descobrir√≠em qu√® pensa cada una d’elles, per√≤ √©s el visitant qui s’ho ha d’imaginar. Les emmascarades del Werens ens retraten amb ironia com vivim cap a nosaltres mateixos, amagats, emmascarats‚Ķ estranys a la bellesa i l‚Äôexuber√†ncia que ens ofereix la vida. Que no s‚Äôentrevegin els nostres pensaments ni ens delati la mirada. ‚ÄúS√≥c com vosaltres‚Äù un m√©s del ramat d‚Äôalienats en que s‚Äôha convertir aquest primer m√≥n.
És a l’espectador a qui s’invita a reflexionar sobre un mateix i la seva màscara. Sense por!!!!
Esmeralda gó-go

Les Matildes de la Matilda es presenten ocultes en diversos objectes-contenidors i les emmascaren per tal d'amagar les seves expressions. Fins ara, les Matildes es caracteritzaven per les seves llargues pestanyes i boques torçades. Ara li pertoca a l'espectador esbrinar quin sentiment amaga cada una d'elles. Els colors són els protagonistes aquesta vegada. El vermell, el verd, el taronja.... diuen més que mil paraules. Si aixequéssim aquestes carotes descobriríem què pensa cada una d'elles, però és el visitant qui s'ho ha d'imaginar. Les emmascarades del Werens ens retraten amb ironia com vivim cap a nosaltres mateixos, amagats, emmascarats… estranys a la bellesa i l’exuberància que ens ofereix la vida. Que no s’entrevegin els nostres pensaments ni ens delati la mirada. “Sóc com vosaltres” un més del ramat d’alienats en que s’ha convertir aquest primer món. És a l’espectador a qui s’invita a reflexionar sobre un mateix i la seva màscara. Sense por!!!! Esmeralda gó-go

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

“El color sense forma”  de Gerard Torres

” Es impossible pensar que el color no pot anar acompanyat de una forma preestablerta ja que conscientment pensem que entre color i forma existeix una relaci√≥ m√∫tua, inevitable i eterna per naturalesa. En aquesta mostra proposo un punt de reflexi√≥ sobre aquesta dualitat tan existencial i el trencament del seu t√≤pic. ”
Partint de que no existeix cap color lliure sense forma alguna, he volgut enfocar aquesta obra com a base de una pintura purament conceptual. Normalment per costums empírics tendim a pensar que el color es merament un concepte que ens fa activar els nostres sentits així com les retines, sigui per vibració, per timbre, per sentiment, equilibri, estètica.. sigui com sigui la forma hi es excempte ja que es part de un altre concepte.

" Es impossible pensar que el color no pot anar acompanyat de una forma preestablerta ja que conscientment pensem que entre color i forma existeix una relació mútua, inevitable i eterna per naturalesa. En aquesta mostra proposo un punt de reflexió sobre aquesta dualitat tan existencial i el trencament del seu tòpic. " Partint de que no existeix cap color lliure sense forma alguna, he volgut enfocar aquesta obra com a base de una pintura purament conceptual. Normalment per costums empírics tendim a pensar que el color es merament un concepte que ens fa activar els nostres sentits així com les retines, sigui per vibració, per timbre, per sentiment, equilibri, estètica.. sigui com sigui la forma hi es excempte ja que es part de un altre concepte.