_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Joan Virgili

Del 6 al 22 de novembre del 2008
Expo Imagina. Joan Virgili, ‘Imagina’, elements, cosmovisi√≥, altres realitats…
Joan Virgili, presenta pintura en suport digital, realitzada en t√®cnica mixta, tinta i acr√≠lic sobre tela, dins dels par√†metres de l’abstracci√≥, en l√≠nia amb una clara din√†mica compositiva que destaca per la seva facilitat en mostrar all√≤ que no es veu i que nodreix la realitat. Tot √©s real, per√≤, alhora, √©s il¬∑lusi√≥, miratge, energia en permanent circulaci√≥, perqu√® vivim en una evid√®ncia multidimensional. Les energies, segons el seu grau de subtilitat, es troben i es representen en diferents dimensions.

 

Del 6 al 22 de novembre del 2008 Expo Imagina. Joan Virgili, 'Imagina', elements, cosmovisió, altres realitats... Joan Virgili, presenta pintura en suport digital, realitzada en tècnica mixta, tinta i acrílic sobre tela, dins dels paràmetres de l'abstracció, en línia amb una clara dinàmica compositiva que destaca per la seva facilitat en mostrar allò que no es veu i que nodreix la realitat. Tot és real, però, alhora, és il·lusió, miratge, energia en permanent circulació, perquè vivim en una evidència multidimensional. Les energies, segons el seu grau de subtilitat, es troben i es representen en diferents dimensions.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Lake (Berlin)

Del 9 al 31 d’Octubre del 2008
Lake va n√©ixer a Berl√≠n-Est al 1979. Va tenir la sort de viure els primers 11 anys de la seva vida en un pa√≠s no capitalista. Al 1992 es va iniciar en el m√≥n del Graffiti i des del 1996 viu de les seves pintures, principalment pintades sobre paret. Ha treballat a diversos pa√Øsos com ara a Alemanya, Canad√†, M√®xic, Xile, … i tamb√© ha treballat diferents estils. A Lake, el Graffiti li serveix com a arma per expressar la seva acci√≥-reacci√≥ contra la situci√≥ de l’art en el m√≥n actual.

Del 9 al 31 d'Octubre del 2008 Lake va néixer a Berlín-Est al 1979. Va tenir la sort de viure els primers 11 anys de la seva vida en un país no capitalista. Al 1992 es va iniciar en el món del Graffiti i des del 1996 viu de les seves pintures, principalment pintades sobre paret. Ha treballat a diversos països com ara a Alemanya, Canadà, Mèxic, Xile, ... i també ha treballat diferents estils. A Lake, el Graffiti li serveix com a arma per expressar la seva acció-reacció contra la situció de l'art en el món actual.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Exhibition Face to Face Werens Puig & Silvano bruscella

Back
Werens Puig i Silvano Bruscella
Del 5 al 27 setembre 2008
Expo Face to Face
ImpaktesVisuals van començar un període d’activitats relacionades amb galeries nacionals i estrangeres per incloure més estils i més artistes emergents. Cara a cara és el primer que es realitza a la nostra galeria a l’octubre i s’exporta a Itàlia, concretament a Calcata (Viterbo).

back Werens Puig and Silvano Bruscella From 5 to September 27, 2008 Expo Face to Face ImpaktesVisuals began a period of activities related to domestic and foreign galleries to include more styles and more emerging artists. Face to face is the first carried out in our gallery in October and is exported to Italy, specifically to Calcata (Viterbo).

 

back Werens Puig and Silvano Bruscella From 5 to September 27, 2008 Expo Face to Face ImpaktesVisuals began a period of activities related to domestic and foreign galleries to include more styles and more emerging artists. Face to face is the first carried out in our gallery in October and is exported to Italy, specifically to Calcata (Viterbo).

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ROCK THE WALLS El XupetNegre (Bcn)

del 5 al 28 de juny de 2008
Elxupetnegre √©s una icona que representa un xumet de color negre. Apareix als carrers de Barcelona el 1987, al principi nom√©s pinta amb retolador, i durant dos anys pinta per tota la ciutat i els voltants. S√≥n els primers anys del graffiti a BCN, encara que aquesta paraula gaireb√© no es coneix ni s’utilitza, simplement es diu: anem a pintar… al carrer.

del 5 al 28 de juny de 2008 Elxupetnegre és una icona que representa un xumet de color negre. Apareix als carrers de Barcelona el 1987, al principi només pinta amb retolador, i durant dos anys pinta per tota la ciutat i els voltants. Són els primers anys del graffiti a BCN, encara que aquesta paraula gairebé no es coneix ni s'utilitza, simplement es diu: anem a pintar... al carrer.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

EXPO Masive & Treze  (Sabadell)

del 2 al 19 de juliol de 2008
Diuen que el temps √©s un √©sser viu i que l’art, tan lligat al pas de les agulles del rellotge tamb√© ho √©s. Aquests dos artistes ens ho deixen clar en l’expo que presenten a impaktesvisuals, per dos motius: l’evoluci√≥ de l’art en les seves vessants tecnol√≤giques i t√®cniques i en el minut i quaranta-i-quatre segons de consecucions d’obres que formen la il¬∑lusi√≥ del dibuix fent dibuixos del film que presenten. Aix√≠ demostren que el suport tecnol√≤gic i les noves tend√®ncies art√≠stiques nom√©s s√≥n l’excusa per crear i destruir al gust de l’artista i que res ajuda: nom√©s les bones idees acompanyades dels resultats s√≥n les que penetren el fam√≥s minuter que mou l’Univers.
Led.

del 2 al 19 de juliol de 2008 Diuen que el temps és un ésser viu i que l'art, tan lligat al pas de les agulles del rellotge també ho és. Aquests dos artistes ens ho deixen clar en l'expo que presenten a impaktesvisuals, per dos motius: l'evolució de l'art en les seves vessants tecnològiques i tècniques i en el minut i quaranta-i-quatre segons de consecucions d'obres que formen la il·lusió del dibuix fent dibuixos del film que presenten. Així demostren que el suport tecnològic i les noves tendències artístiques només són l'excusa per crear i destruir al gust de l'artista i que res ajuda: només les bones idees acompanyades dels resultats són les que penetren el famós minuter que mou l'Univers. Led.

Expo Masive & Treze “Step by Step”

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Miniprints

01 Christian Lake (Berlin) 02 Daniel Berdala (Barcelona) 03 Sergi Migres (Sabadell) 04 Munsa (Sabadell) 05 Gemma Balaguer 06 Pas(Sabadell) 07 Ronwe (Sabadell) 08 Ma Paulina Morgan (Chile) 09 Antonio Laguna (Castilla) 10 Iñaki Alberdi (Bergara)11 Esme Gonzalez (Mondragon)12 Betania Zacarias (Buenos Aires)13 Xanu (Barcelona) 14 Dante Alberto (Monterrey) 15 David Dario (Mexico) 16 Luciana Portanpiero (Buenos Aires) 17 And3 (Sabadell) 18 Treze (Sabadell) 19 Otica (Madrid) 20 Skount (Càdiz) 21 Esther (Sabadell) 22 Uner (Sabadell) 23 Enrik 24 Susanna Molina (Terrassa) 25 Eva Priego (Terrassa) 26 Iron Type (Buenos Aires) 27 Marin (Granada) 28 Antonio Gonzalez (Sabadell) 29 Tini (Terrassa) 30 Gonzalo Rute (Madrid) 31 Aniol (Sabadell) 32 Ma Mercè Pi (Sabadell) 33 Jonathan Worm (Terrassa) 34 Domingo Gris (Barcelona) , 35 Tamás Pál (Budapest) 36 Bone (Sabadell)
37 Masive (Sabadell) 38 Guido (Chile) 39 Oscar Rocabert (Sabadell) 40 Aldana Aramburu (Buenos Aires) 41 Joan Virgili (sabadell)42 Carolina Primus Plubins (Madrid) 43 Sucede (Barcelona) 44 Maria Pia Moure (Chile-Itàlia) 45 Trepax (Barcelona) 46 Cecilia Llop (Barcelona)47 Berta Puig (Sabadell) 48 Matilda (Sabadell) 49 Werens (Sabadell) 50 Joan Caralt (L’Escala) 51 Teresa Pampalona (Sabadell) 52Antonia Bargas (Mallorca) 53 Edelweiss Lopez (Santander) 54 Etika (Sabadell) 55 Daniela Lunardini (Italia) 56 Izaskun Alvarez (Euskadi) 57 Crok (Sabadell) 58 Mural (Buenos Aires) 59 Jesus Led (Matadepera) 60 Alberto Carmona

01 Christian Lake (Berlin) 02 Daniel Berdala (Barcelona) 03 Sergi Migres (Sabadell) 04 Munsa (Sabadell) 05 Gemma Balaguer 06 Pas(Sabadell) 07 Ronwe (Sabadell) 08 Ma Paulina Morgan (Chile) 09 Antonio Laguna (Castilla) 10 Iñaki Alberdi (Bergara)11 Esme Gonzalez (Mondragon)12 Betania Zacarias (Buenos Aires)13 Xanu (Barcelona) 14 Dante Alberto (Monterrey) 15 David Dario (Mexico) 16 Luciana Portanpiero (Buenos Aires) 17 And3 (Sabadell) 18 Treze (Sabadell) 19 Otica (Madrid) 20 Skount (Càdiz) 21 Esther (Sabadell) 22 Uner (Sabadell) 23 Enrik 24 Susanna Molina (Terrassa) 25 Eva Priego (Terrassa) 26 Iron Type (Buenos Aires) 27 Marin (Granada) 28 Antonio Gonzalez (Sabadell) 29 Tini (Terrassa) 30 Gonzalo Rute (Madrid) 31 Aniol (Sabadell) 32 Ma Mercè Pi (Sabadell) 33 Jonathan Worm (Terrassa) 34 Domingo Gris (Barcelona) , 35 Tamás Pál (Budapest) 36 Bone (Sabadell) 37 Masive (Sabadell) 38 Guido (Chile) 39 Oscar Rocabert (Sabadell) 40 Aldana Aramburu (Buenos Aires) 41 Joan Virgili (sabadell)42 Carolina Primus Plubins (Madrid) 43 Sucede (Barcelona) 44 Maria Pia Moure (Chile-Itàlia) 45 Trepax (Barcelona) 46 Cecilia Llop (Barcelona)47 Berta Puig (Sabadell) 48 Matilda (Sabadell) 49 Werens (Sabadell) 50 Joan Caralt (L’Escala) 51 Teresa Pampalona (Sabadell) 52Antonia Bargas (Mallorca) 53 Edelweiss Lopez (Santander) 54 Etika (Sabadell) 55 Daniela Lunardini (Italia) 56 Izaskun Alvarez (Euskadi) 57 Crok (Sabadell) 58 Mural (Buenos Aires) 59 Jesus Led (Matadepera) 60 Alberto Carmona

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

OVNI I ZOSEN (Terrassa i Bcn)

Galàxia de paper
Del 13 de mar√ß al 5 d’abril del 2008
Explorant llocs remots
descobrim galaxies de paper
visions espacials d’irreals
perspectives i èssers de colors
que invaeixen aquest oníric univers.
d’ OVNi & ZOSEN. Sumergits entre collage, cartrons i trossets de colors ens transporten una visi√≥ integral de la seva nova dimensi√≥

 

Galàxia de paper Del 13 de març al 5 d'abril del 2008 Explorant llocs remots descobrim galaxies de paper visions espacials d'irreals perspectives i èssers de colors que invaeixen aquest oníric univers. d' OVNi & ZOSEN. Sumergits entre collage, cartrons i trossets de colors ens transporten una visió integral de la seva nova dimensió

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Oski i Judith (Amsterdam)

PROJECTE RUTA
Durant més de 15 anys l’Oski i la Judith han viatjat en nombroses ocasions als llocs més inaccessibles de la Europa profunda. Utilitzant majoritàriament carreteres secundàries que els han portat a llocs sorprenents, han anat recollint informació que els ha inspirat a portar a terme aquesta sèrie. Mentre les fotos de l’Oski són trobades i el.laborades al moment, la Judith acumula impressions que després formaran les capes dels seus collages

PROJECTE RUTA Durant més de 15 anys l’Oski i la Judith han viatjat en nombroses ocasions als llocs més inaccessibles de la Europa profunda. Utilitzant majoritàriament carreteres secundàries que els han portat a llocs sorprenents, han anat recollint informació que els ha inspirat a portar a terme aquesta sèrie. Mentre les fotos de l’Oski són trobades i el.laborades al moment, la Judith acumula impressions que després formaran les capes dels seus collages

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

EXPO SER, ESTAR I SEMBLAR  de Jes√∫s Led i Victoria Rovira (Sabadell)

Els retrats de Led que fa de personatges del seu entorn, dels nostres dies, contemporanis, son per ell una mostra del descobriment que mica en mica va fent del món. Paletes estretes de colors i molta composició espaial; deixa penetrar aire entre els personatges estudiant així una bona ambientació.
Les influ√®ncies m√©s directes com a artista auto-did√†ctic de les que s’ha alimentat s√≥n grans pintors com Caravaggio, Vel√°zquez, Sorolla, Fortuny, Hopper, Barcel√≥… i un llarg etc√©tera.

Els retrats de Led que fa de personatges del seu entorn, dels nostres dies, contemporanis, son per ell una mostra del descobriment que mica en mica va fent del món. Paletes estretes de colors i molta composició espaial; deixa penetrar aire entre els personatges estudiant així una bona ambientació. Les influències més directes com a artista auto-didàctic de les que s'ha alimentat són grans pintors com Caravaggio, Velázquez, Sorolla, Fortuny, Hopper, Barceló... i un llarg etcétera.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Albert Alsina (Sabadell)

Del 22 de febrer al 8 de març del 2008
Expo Alsina
Poesia visual feta a partir d’objectes quotidians.
Transformats o units uns amb els altres, estris sense relació aparent adquireixen significat, comencen a parlar.
Una mostra de l’obra recent d’Albert Alsina, nascut a Sabadell l’any 1974
LES CORBATES PARLEN
ELS CARGOLS VAN PER FEINA
LES AGULLES D’ESTENDRE, FARTES DE MALDECAPS, HAN DECIDIT ESTAR CONTENTES.
UN OCELL SURT DE LA GÀBIA

Del 22 de febrer al 8 de març del 2008 Expo Alsina Poesia visual feta a partir d'objectes quotidians. Transformats o units uns amb els altres, estris sense relació aparent adquireixen significat, comencen a parlar. Una mostra de l'obra recent d'Albert Alsina, nascut a Sabadell l'any 1974 LES CORBATES PARLEN ELS CARGOLS VAN PER FEINA LES AGULLES D'ESTENDRE, FARTES DE MALDECAPS, HAN DECIDIT ESTAR CONTENTES. UN OCELL SURT DE LA GÀBIA

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Prometevs  Cristina Brossa (Sabadell) Videocreaction. i In Memoriam  Fran Barrionuevo (Andorra) Videocreation.

1r Cicle de Curts
del 10 al 19 de gener del 2008

1r Cicle de Curts del 10 al 19 de gener del 2008