_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo Werens&Matilda (Sabadell)

Werens i Matilda a ImpaktesVisuals
Del 13 de desembre del 2007 al 9 de gener del 2008
“Vine a treure el cap”
Despr√©s de tres anys compartint el seu art amb artistes de tot el pais a la seva particular galeria, els propis pomotors d’aquest projecte art√≠stic, Werens i Matilda, es donen la m√† per unir les seves obres en una mateixa exposici√≥ sota el nom “vine a treure el cap”, convidant aix√≠ a tots els assidus i als que no a entrar en aquest espai art√≠stic i a participar en el dia de la inauguraci√≥.

Werens i Matilda a ImpaktesVisuals Del 13 de desembre del 2007 al 9 de gener del 2008 "Vine a treure el cap" Després de tres anys compartint el seu art amb artistes de tot el pais a la seva particular galeria, els propis pomotors d'aquest projecte artístic, Werens i Matilda, es donen la mà per unir les seves obres en una mateixa exposició sota el nom "vine a treure el cap", convidant així a tots els assidus i als que no a entrar en aquest espai artístic i a participar en el dia de la inauguració.

Werens i Matilda a ImpaktesVisuals Del 13 de desembre del 2007 al 9 de gener del 2008 "Vine a treure el cap" Després de tres anys compartint el seu art amb artistes de tot el pais a la seva particular galeria, els propis pomotors d'aquest projecte artístic, Werens i Matilda, es donen la mà per unir les seves obres en una mateixa exposició sota el nom "vine a treure el cap", convidant així a tots els assidus i als que no a entrar en aquest espai artístic i a participar en el dia de la inauguració.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo OBJECTE! Josep Berenguel (Manresa)

Expo OBJECTE!
El més gran dels meus mals de cap (2005)
Exposició OBJECTE!
del 25 d’octubre al 17 de novembre del 2007
De vegades mirem o visualitzem les coses tal com s’entenen pel seu nom, d’alguna manera aix√≤ ja predestina i encaixa el nostre pensament.
M√©s enll√† del nom de les coses, de les tend√®ncies, nomes agafant la seva forma, el seu volum, la seva √†nima d’objecte, hi ha una manera d’observar els objectes sense por a no comprendre, sense un “per qu√®”,…

 

Expo OBJECTE! El més gran dels meus mals de cap (2005) Exposició OBJECTE! del 25 d'octubre al 17 de novembre del 2007 De vegades mirem o visualitzem les coses tal com s'entenen pel seu nom, d'alguna manera això ja predestina i encaixa el nostre pensament. Més enllà del nom de les coses, de les tendències, nomes agafant la seva forma, el seu volum, la seva ànima d'objecte, hi ha una manera d'observar els objectes sense por a no comprendre, sense un "per què",...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Werens DINAMO (Sabadell)

Exposició DINAMO
del 7 al 29 de setembre
Els nous treballs d’en Werens, m√©s din√†mics i en√®rgenics que mai!
La mixtura de formes i textura expressen la m√∫sica de ritmes fren√®tics, amb colors fluorescents il.luminats per llum ultravioleta…
Tota una experiència visual, espectacular i sorprenent.

 

Exposició DINAMO del 7 al 29 de setembre Els nous treballs d'en Werens, més dinàmics i enèrgenics que mai! La mixtura de formes i textura expressen la música de ritmes frenètics, amb colors fluorescents il.luminats per llum ultravioleta... Tota una experiència visual, espectacular i sorprenent.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Pez (Bcn)

PEZ
somrient des de 1999
del 8 al 30 de juny del 2007
Inauguraci√≥: divendres 8 de juny de 19 a 22’30h
Nascut a Barcelona, criat al barri de Sant Adrià del Besòs. Inicia la seva aventura com a graffiter al 1999. Pez és conegut per la seva icona, un peix expressiu de gran somriure. Després del peix, Pez ha anat desenvolupant nous personatges sempre caracteritzats pel seu gran somriure, fent gaudir les seves creacions de situacions còmiques, sempre amb alegria i color.

PEZ somrient des de 1999 del 8 al 30 de juny del 2007 Inauguració: divendres 8 de juny de 19 a 22'30h Nascut a Barcelona, criat al barri de Sant Adrià del Besòs. Inicia la seva aventura com a graffiter al 1999. Pez és conegut per la seva icona, un peix expressiu de gran somriure. Després del peix, Pez ha anat desenvolupant nous personatges sempre caracteritzats pel seu gran somriure, fent gaudir les seves creacions de situacions còmiques, sempre amb alegria i color.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Actua

ACTUA
expo col·lectiva sobre el canvi climàtic
del 5 al 28 de juliol 2007
inauguració dijous 5 de juliol, de 19 a 22’30h
L’√∫ltima exposici√≥ de la temporada a Impaktes Visuals vol apostar per plantejar-nos un tema d’actualitat: com afecta el canvi clim√†tic a les nostres vides?. S’ha fet una crida a aquells que vulguin manifestar els efectes del canvi clim√†tic a trav√©s de l’art, i com aquest pot ajudar a la sensibilitzaci√≥. Un repte prou dif√≠cil, ja que el qu√® est√† desencadenant l’escalfament de la terra suposa m√∫ltiples conseq√º√®ncies.

ACTUA expo col·lectiva sobre el canvi climàtic del 5 al 28 de juliol 2007 inauguració dijous 5 de juliol, de 19 a 22’30h L'última exposició de la temporada a Impaktes Visuals vol apostar per plantejar-nos un tema d'actualitat: com afecta el canvi climàtic a les nostres vides?. S'ha fet una crida a aquells que vulguin manifestar els efectes del canvi climàtic a través de l'art, i com aquest pot ajudar a la sensibilització. Un repte prou difícil, ja que el què està desencadenant l'escalfament de la terra suposa múltiples conseqüències.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Limbo
del 11 de maig al 2 de juny del 2007
Inauguraci√≥: divendres 11 de maig de 19 a 22’30h
psicodelies internes, cares transfusionades, atm√≤sferes delirants… lluents graffitis residuals

5679235114376205

http://limbopsyco.blogspot.com.es/

Facebook

instagram

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Collective d’escriptors Round One (Asalto) format per Sacke, Heck, Land, Maker, Zudi i Ronwe
del 13 d’abril al 5 de maig del 2007
Inauguraci√≥: divendres 13 d’abril de 19 a 22’30h
Aquests artistes traslladen el seu art urb√† a suports de tels per apropar-nos tot el seu art en petit format…

Collective d'escriptors Round One (Asalto) format per Sacke, Heck, Land, Maker, Zudi i Ronwe del 13 d'abril al 5 de maig del 2007 Inauguració: divendres 13 d'abril de 19 a 22'30h Aquests artistes traslladen el seu art urbà a suports de tels per apropar-nos tot el seu art en petit format...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

TERESA PAMPALONA Sabadell, 1984

TRAMES, TEXTURES I ESTAMPATS
una exposició de Teresa Pampalona
del 8 al 31 de març del 2007
Inauguraci√≥: dijous 8 de 19 a 22’30h
Impaktes Visuals presenta la primera mostra individual de la jove artista Teresa Pampalona. La inauguraci√≥ coincideix amb el 8 de mar√ß, dia de la dona treballadora, i aix√≠ aprofitem l’ocasi√≥ per remarcar l’aposta de la sala pel treball de joves creadores sabadellenques.

TRAMES, TEXTURES I ESTAMPATS una exposició de Teresa Pampalona del 8 al 31 de març del 2007 Inauguració: dijous 8 de 19 a 22'30h Impaktes Visuals presenta la primera mostra individual de la jove artista Teresa Pampalona. La inauguració coincideix amb el 8 de març, dia de la dona treballadora, i així aprofitem l'ocasió per remarcar l'aposta de la sala pel treball de joves creadores sabadellenques.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

2n Concurs d’Art Ef√≠mer

M√©s de 80 ‚Äútotxos d'art‚Äù han estat seleccionats per participar del concurs organitzat per Impaktes VisualsM√©s de 80 ‚Äútotxos d’art‚Äù han estat seleccionats per participar del concurs organitzat per Impaktes Visuals

2n-Concurs-dArt-Efímer