_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

werens ORGÀNIC (Sabadell)

ORGÀNIC
la nova expo de Werens
del 13 de desembre del 2006
al 31 de gener del 2007
Inauguració: dimecres 13 de 18 a 22h
Les fulles van emergent, creixent i entrelligant-se unes amb altres, trobant el seu habitat fins a omplir tot l’espai; ens endinsem en la nova proposta de l’artista sabadallenc Werens .
Aquesta s√©rie pict√≤rica repr√®n el fil de la col.lecci√≥ on les flors eren les protagonistes, per√≤ ara la vegetaci√≥ s’ha convertit en el terreny d’experimentaci√≥, i descobrirem la seva naturalesa.

 

ORGÀNIC la nova expo de Werens del 13 de desembre del 2006 al 31 de gener del 2007 Inauguració: dimecres 13 de 18 a 22h Les fulles van emergent, creixent i entrelligant-se unes amb altres, trobant el seu habitat fins a omplir tot l'espai; ens endinsem en la nova proposta de l'artista sabadallenc Werens . Aquesta série pictòrica reprèn el fil de la col.lecció on les flors eren les protagonistes, però ara la vegetació s'ha convertit en el terreny d'experimentació, i descobrirem la seva naturalesa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo ENCAIXA’T

del 9 de novembre al 9 de desembre del 2006
Exposici√≥ de les obres realitzades per m√©s de 100 artistes que han participat en la convocat√≤ria Encaixa’t* proposada per ImpaktesVisuals.
* proposta de reciclatge actiu partint d’una caixa de cartr√≥ de MTN

del 9 de novembre al 9 de desembre del 2006 Exposició de les obres realitzades per més de 100 artistes que han participat en la convocatòria Encaixa't* proposada per ImpaktesVisuals. * proposta de reciclatge actiu partint d'una caixa de cartró de MTN

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo TIME  (Sabadell)

del 6 d’octubre al 4 de novembre del 2006
“Capa√ß de traslladar l’art urb√†
en formats reduïts
Time fa de les seves grans obres
petites mostres d’art ”
TIME
РVa néixer al 1980, va començar en el món del Graffiti al 1992.
Set anys m√©s tard, al 1999, va ampliar el seu camp d’acci√≥ a dissenys personals col¬∑laborant amb multitud de Graffiters on actualment s’hi desenvolupa com a peix a l’aigua.

 

del 6 d'octubre al 4 de novembre del 2006 "Capaç de traslladar l'art urbà en formats reduïts Time fa de les seves grans obres petites mostres d'art " TIME - Va néixer al 1980, va començar en el món del Graffiti al 1992. Set anys més tard, al 1999, va ampliar el seu camp d'acció a dissenys personals col·laborant amb multitud de Graffiters on actualment s'hi desenvolupa com a peix a l'aigua.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MATILDA (Laia Pampalona) Sabadell

de l’1 al 30 de setembre del 2006
Inauguraci√≥: dijous 31 d’agost de 19 a 22’30h
“…entre il¬∑lustraci√≥ i decoraci√≥, en un punt entremig equilibrat per la for√ßa dels colors i l’harmonia de les formes…”
El proc√©s de creaci√≥ d’una obra √©s el moviment. √âs una recerca constant de sensacions i d’emocions, que, a mesura que s’avan√ßa en el cam√≠ de l’experi√®ncia, va creant un llenguatge propi que serveix de vehicle per expressar i comunicar.
Si hem seguit el recorregut de Matilda des del seu inici, podem notar i veure que el seu llenguatge s’est√† definint com les seves l√≠nies.
Els personatges i les figures, que, en un principi transmetien amb la mirada una actitud innocentona i d’expectativa, es transformen ara en car√†cter i seguretat. Un pas m√©s endavant que ens mostra l’atreviment d’una por superada.

 

de l'1 al 30 de setembre del 2006 Inauguració: dijous 31 d'agost de 19 a 22'30h "...entre il·lustració i decoració, en un punt entremig equilibrat per la força dels colors i l'harmonia de les formes..."  El procés de creació d'una obra és el moviment. És una recerca constant de sensacions i d'emocions, que, a mesura que s'avança en el camí de l'experiència, va creant un llenguatge propi que serveix de vehicle per expressar i comunicar. Si hem seguit el recorregut de Matilda des del seu inici, podem notar i veure que el seu llenguatge s'està definint com les seves línies. Els personatges i les figures, que, en un principi transmetien amb la mirada una actitud innocentona i d'expectativa, es transformen ara en caràcter i seguretat. Un pas més endavant que ens mostra l'atreviment d'una por superada.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

K.KINO (Iñaki Alberdi)

Expo ” ZENbatZEN ”
(contando, sumando…..)
autor: k.kino (Iñaki Alberdi).
de l’1 de juny al 4 de juliol del 2006
Inauguraci√≥: dijous 1 de juny de 19 a 22’30h
Obra gràfico-pictórica multidisciplinar en diferents temàtiques, formats, soports, técniques i cronologia.
“ZENbatZEN”
“El hombre es un ser pensante, pero las grandes obras, las realiza cuando no calcula, ni piensa”. Prof. Herriguel
kkino76@hotmail.com

Expo " ZENbatZEN " (contando, sumando.....) autor: k.kino (Iñaki Alberdi). de l'1 de juny al 4 de juliol del 2006 Inauguració: dijous 1 de juny de 19 a 22'30h Obra gràfico-pictórica multidisciplinar en diferents temàtiques, formats, soports, técniques i cronologia. "ZENbatZEN" "El hombre es un ser pensante, pero las grandes obras, las realiza cuando no calcula, ni piensa". Prof. Herriguel kkino76@hotmail.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kimo Osuna

del 6 al 31 de juliol del 2006
Inauguraci√≥: dijous 6 de juliol de 19 a 22’30h
Una intención extrema
Sed de libertad
Juego de símbolos
con giros inesperados.
Fusión entre arte urbano
y denuncia ideológica.
Su espíritu se manifiesta
mediante soporte gr√°fico
en cuadros y camisetas expresivas
para urbanitas irreverentes.
El mundo evoluciona… Y t√∫?
www.mono-logo.net

 

del 6 al 31 de juliol del 2006 Inauguració: dijous 6 de juliol de 19 a 22'30h Una intención extrema Sed de libertad Juego de símbolos con giros inesperados. Fusión entre arte urbano y denuncia ideológica. Su espíritu se manifiesta mediante soporte gráfico en cuadros y camisetas expresivas para urbanitas irreverentes. El mundo evoluciona... Y tú? www.mono-logo.net

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

TRICOMA SNAIL, WELDIO, ZMOTR’NICK I RALP

del 4 al 27 de maig del 2006
Inauguració: dijous 4 de maig de 19 a 22h
QUE ES TRICOMA? QUI SOM? QUE FEM?
Tricoma es un grup audiovisual format per 4 persones, i es fonamenta en tres modalitats de creació:
Eudald Salarich: “SNAIL” (DISSENY).
Mario Ruiz: “WELDIO” (VISUALS).
Carlos Martinez: “ZMOTR‚ÄòNICK” (M√öSICA).
Ra√∫l Peix: “RALP” (M√öSICA, DISSENY).
Som un colectiu independent que vol donar una visi√≥ alternativa dins l’escena audiovisual actual.
Ens basem sempre, dins les tres vies comunicatives, en tres conceptes clau:
Improvitsació, Experimentació i Espontanïetat.

del 4 al 27 de maig del 2006 Inauguració: dijous 4 de maig de 19 a 22h QUE ES TRICOMA? QUI SOM? QUE FEM? Tricoma es un grup audiovisual format per 4 persones, i es fonamenta en tres modalitats de creació: Eudald Salarich: "SNAIL" (DISSENY). Mario Ruiz: "WELDIO" (VISUALS). Carlos Martinez: "ZMOTR‘NICK" (MÚSICA). Raúl Peix: "RALP" (MÚSICA, DISSENY). Som un colectiu independent que vol donar una visió alternativa dins l'escena audiovisual actual. Ens basem sempre, dins les tres vies comunicatives, en tres conceptes clau: Improvitsació, Experimentació i Espontanïetat.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Urban Soldierz

Exposició: Urban Soldierz
del 6 al 29 d’abril del 2006
Col¬∑lectiu d’artistes de graffiti de Lleida, que porten ensenyant el seu art des de finals dels 80 i principis dels 90. Equip format per: Cruel, Rulo, Keke, Serm√≥n, Vladiartwork, Fil, Zulu, Saz, Sik, Ste, Sap, Nine…Ready 4 da combat!!
www.urbansoldierz.com

Exposició: Urban Soldierz del 6 al 29 d'abril del 2006 Col·lectiu d'artistes de graffiti de Lleida, que porten ensenyant el seu art des de finals dels 80 i principis dels 90. Equip format per: Cruel, Rulo, Keke, Sermón, Vladiartwork, Fil, Zulu, Saz, Sik, Ste, Sap, Nine...Ready 4 da combat!! www.urbansoldierz.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

P CREW SOKIO, SELF, UNER,  BINGE (C. CALIBRE), MASIU, SCUL, CROCK, VALEK I BONEHASH

Exposició Petiright crew
col¬∑lectiva d’art urb√†
Del 1 al 31 de març del 2006
El col¬∑lectiu P CREW ha adaptat la seva obra de gran format i ef√≠mera, a les dimensions i temporalitat d’una galeria.
Som el col·lectiu petiright, més coneguts com a p.crew el qual d’alguna manera és la primera vegada que exposem tot el grup en conjunt com a una sola unitat, la insignia de la P.
Tenim la oportunitat d‚Äôexplicar, profunditzar i con√®ixer de manera m√©s visual el nostre art i la manera de fer-ho, ja que d’alguna manera tots coincidim en que forma part de la nostra vida i aix√≤ creiem que √©s el que ens omple per seguir endavant tot el projecte que tenim en ment

Exposició Petiright crew col·lectiva d'art urbà Del 1 al 31 de març del 2006 El col·lectiu P CREW ha adaptat la seva obra de gran format i efímera, a les dimensions i temporalitat d'una galeria. Som el col·lectiu petiright, més coneguts com a p.crew el qual d’alguna manera és la primera vegada que exposem tot el grup en conjunt com a una sola unitat, la insignia de la P. Tenim la oportunitat d’explicar, profunditzar i conèixer de manera més visual el nostre art i la manera de fer-ho, ja que d'alguna manera tots coincidim en que forma part de la nostra vida i això creiem que és el que ens omple per seguir endavant tot el projecte que tenim en ment

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ovni (Terrassa)

xpo Dimensions
OVNI d’A. Taratiel
Del 2 al 25 de febrer del 2006
Expo dimensions ens mostra les visions
de l’autora durant la seva traject√≤ria on√≠rica a bord de l’ovni.
L’abstracci√≥ de l’espai que es dibuixa en el suport, planteja a aquell que es det√© a fer-hi una ullada, infinites opcions, convertint-lo, aix√≠, en un protagonista lliure, capa√ß de triar i, fins i tot d’imaginar una nova dimensi√≥ que li permeti cr√©ixer. Una dimensi√≥ amb moltes vies que ens evoca la idea d’exploraci√≥ i sortida del m√≥n, de llibertat, decisi√≥ i alhora d’incertesa. L’ovni ens eleva a una galaxia de dubtes, opcions i sortides.

xpo Dimensions OVNI d'A. Taratiel  Del 2 al 25 de febrer del 2006 Expo dimensions ens mostra les visions de l'autora durant la seva trajectòria onírica a bord de l'ovni.   L'abstracció de l'espai que es dibuixa en el suport, planteja a aquell que es deté a fer-hi una ullada, infinites opcions, convertint-lo, així, en un protagonista lliure, capaç de triar i, fins i tot d'imaginar una nova dimensió que li permeti créixer. Una dimensió amb moltes vies que ens evoca la idea d'exploració i sortida del món, de llibertat, decisió i alhora d'incertesa. L'ovni ens eleva a una galaxia de dubtes, opcions i sortides.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MARINA RAMONEDA & EDUARD FINESTRES

**CASA** una exposició de
Marina Ramoneda, escultura,
i Eduard Finestres, abstracció sonora
expo del 2 al 10 de febrer del 2007
Inauguració: divendres 2 de ferbrer
de 19 a 22’30h
Eduard finestres Quintana. Nascut a Cabrianes fa 31 anys, fill de Pepet i Marieta dins d´un portal, com els bons. La seva trajectòria artística, comença quan la seva mare decideix apuntar-lo a cant coral, dibuix, arts plàstiques… amb 8 anys.
Marina Ramoneda Tuset. Ja indisciplinada, neix a Barcelona per casualitat. Estudia dibuix a l’escola Acai de Sabadell i Arts plàstiques a l’Escola Massana. Actualment fa de trapezista per la facultat de Belles Arts de Barcelona on s’ha especialitzat en escultura. El seu treball és un híbrid entre la idea i les arts aplicades. La construcció d’espais sinistrament íntims, femeninament pertorbadors… la transformen en una Alícia al País de les Meravelles, qui no es reflexa en els miralls.

**CASA** una exposició de Marina Ramoneda, escultura, i Eduard Finestres, abstracció sonora expo del 2 al 10 de febrer del 2007 Inauguració: divendres 2 de ferbrer de 19 a 22'30h Eduard finestres Quintana. Nascut a Cabrianes fa 31 anys, fill de Pepet i Marieta dins d´un portal, com els bons. La seva trajectòria artística, comença quan la seva mare decideix apuntar-lo a cant coral, dibuix, arts plàstiques… amb 8 anys. Marina Ramoneda Tuset. Ja indisciplinada, neix a Barcelona per casualitat. Estudia dibuix a l’escola Acai de Sabadell i Arts plàstiques a l’Escola Massana. Actualment fa de trapezista per la facultat de Belles Arts de Barcelona on s’ha especialitzat en escultura. El seu treball és un híbrid entre la idea i les arts aplicades. La construcció d’espais sinistrament íntims, femeninament pertorbadors… la transformen en una Alícia al País de les Meravelles, qui no es reflexa en els miralls.