_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Werens Dj’s (Sabadell)

Exposici√≥ DJ’s
del 15 de desembre de 2005
al 28 de gener de 2006
En un primer cop d‚Äôull ens pot semblar que √©s un dibuix r√†pid i f√†cil de realitzar, potser ens recorda al c√≤mic per la seva expressivitat, tot i aix√≠ si ens aturem a observar els petits detalls, les textures, els relleus, els colors, ens adonem que darrera de cada quadre hi ha hagut una proc√©s reflexiu basat en idear com transmetre un tipus de m√∫sica, en estudiar el comportament dels discjockeys, com es mouen, com actuen, en crear un format i una composici√≥,…
Desprès d’aquest anàlisi descobrirem una altra dimensió amagada darrera l’aparença, que ens permet pensar en interpretacions no evidents.
Anna Farrés

 

Exposició DJ's del 15 de desembre de 2005 al 28 de gener de 2006 En un primer cop d’ull ens pot semblar que és un dibuix ràpid i fàcil de realitzar, potser ens recorda al còmic per la seva expressivitat, tot i així si ens aturem a observar els petits detalls, les textures, els relleus, els colors, ens adonem que darrera de cada quadre hi ha hagut una procés reflexiu basat en idear com transmetre un tipus de música, en estudiar el comportament dels discjockeys, com es mouen, com actuen, en crear un format i una composició,... Desprès d’aquest anàlisi descobrirem una altra dimensió amagada darrera l’aparença, que ens permet pensar en interpretacions no evidents. Anna Farrés

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Antonio Moyano (Menorca)

Exposició Antoni Moyano
del 3 al 25 de novembre de 2005
Entre el pla i la dimensió ens apareixen figures i composicions moldejades per l’artista menorquí, una proposta que amplia l’espai del basitdor.
L’artista menorquí Antonio Moyano després de recórrer diverses tècniques artístiques com el realisme, el naïf, el col.lage,.. desde adolescent, actualment ha arribat a desenvolupar una manifestació plàstica que té l’ambició de trencar l’espai delimitat pel bastidor, i per tant prendre un volum respecte el pla. Es tracta de composicions que combinen el fons decoratiu amb el primer pla en volum protagonitzat per figures femenines.
A l’espai d’art Impaktes Visuals (Sant Francesc, 15) podrem veure una sel.lecció de les obres d’Antonio Moyano del 3 al 25 de novembre.
Exposició Antoni Moyano del 3 al 25 de novembre de 2005 Entre el pla i la dimensió ens apareixen figures i composicions moldejades per l’artista menorquí, una proposta que amplia l’espai del basitdor. L’artista menorquí Antonio Moyano després de recórrer diverses tècniques artístiques com el realisme, el naïf, el col.lage,.. desde adolescent, actualment ha arribat a desenvolupar una manifestació plàstica que té l’ambició de trencar l’espai delimitat pel bastidor, i per tant prendre un volum respecte el pla. Es tracta de composicions que combinen el fons decoratiu amb el primer pla en volum protagonitzat per figures femenines. A l’espai d’art Impaktes Visuals (Sant Francesc, 15) podrem veure una sel.lecció de les obres d’Antonio Moyano del 3 al 25 de novembre.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Patrick Grau

Exposició: Art Nokturn (Patrick Grau)
del 5 al 28 d’octubre de 2005
Pinzellades d‚Äôart nokturn; l√≠nies que improvitzen el seu tra√ß, cares sinuoses, confusi√≥ de direccions,…. tots aquests trets els podem veure en el treball d‚Äôen Patrick Grau, un artista de la ciutat que experimenta i cerca noves vies d‚Äôexpressi√≥.
Art nokturn √©s el nom amb que firma Patrick Grau, un artista polifac√®tic dedicat a tot el que pot arribar a donar l‚Äôabast la m√∫sica i la pintura. El nom fa refer√®ncia a la feina que ha estat fent fins ara, discjockey, una feina nocturna que l‚Äôha intercalat amb les arts pl√†stiques realitzant decoracions per discoteques, performances, escenografies,… Tot i aix√≠, aquest nom que engloba la seva obra l‚Äôha escollit per la seva sonoritat en pronunciar-lo, i no pas pel seu significat

Exposició: Art Nokturn (Patrick Grau) del 5 al 28 d'octubre de 2005 Pinzellades d’art nokturn; línies que improvitzen el seu traç, cares sinuoses, confusió de direccions,.... tots aquests trets els podem veure en el treball d’en Patrick Grau, un artista de la ciutat que experimenta i cerca noves vies d’expressió.   Art nokturn és el nom amb que firma Patrick Grau, un artista polifacètic dedicat a tot el que pot arribar a donar l’abast la música i la pintura. El nom fa referència a la feina que ha estat fent fins ara, discjockey, una feina nocturna que l’ha intercalat amb les arts plàstiques realitzant decoracions per discoteques, performances, escenografies,... Tot i així, aquest nom que engloba la seva obra l’ha escollit per la seva sonoritat en pronunciar-lo, i no pas pel seu significat

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Matilda

xposició:Matilda (Laia Pampalona)
Il¬∑lustracions en quadres, anells, arrecades, postals… de l’1 al 30 de setembre de 2005
Matilda. Aquest nom ens pot resultar graci√≥s ja que no √©s gaire usual, i per aix√≤ mateix ja ens crida l‚Äôatenci√≥; en pensar qui es pot amagar darrera aquest nom ens imaginem una senyora d‚Äôedat avan√ßada, una mascota, una nina de drap,…. per√≤ en la realitat aquest nom correspon a un projecte com√∫ de dues artistes sabadallenques: la Cristina Brossa i la Laia Pampalona. La intenci√≥ que tenen √©s treballar conjuntament temes de disseny gr√†fic, il.lustracions, projeccions, videoinstal.lacions, i segurament un llarg etc√®tera degut al gran entusiasme en qu√® ha nascut el projecte Matilda

xposició:Matilda (Laia Pampalona) Il·lustracions en quadres, anells, arrecades, postals... de l'1 al 30 de setembre de 2005 Matilda. Aquest nom ens pot resultar graciós ja que no és gaire usual, i per això mateix ja ens crida l’atenció; en pensar qui es pot amagar darrera aquest nom ens imaginem una senyora d’edat avançada, una mascota, una nina de drap,.... però en la realitat aquest nom correspon a un projecte comú de dues artistes sabadallenques: la Cristina Brossa i la Laia Pampalona. La intenció que tenen és treballar conjuntament temes de disseny gràfic, il.lustracions, projeccions, videoinstal.lacions, i segurament un llarg etcètera degut al gran entusiasme en què ha nascut el projecte Matilda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

D-Andres (St. Quirze del Vallès)

D-Andres Exposici√≥: “Organikus” del 2 al 30 de Juny del 2005

 

D-Andres Exposició: "Organikus" del 2 al 30 de Juny del 2005

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

marta

Exposici√≥: Marta Surroca Pintura‚Ä¢Gravat‚Ä¢Llibre d’Autor del 7 al 22de juliol del 2005

Exposició: Marta Surroca Pintura•Gravat•Llibre d'Autor del 7 al 22de juliol del 2005

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Artistes Urbans

Exposició: Artistes Urbans del 5 al 27 de maig del 2005
KIMO • TREPAX • PATRICK • OVNI • ELEDU • J.LOCA • FIRME • MATILDA • BONE • ANDRUL • WERENS

Exposició: Artistes Urbans del 5 al 27 de maig del 2005 KIMO • TREPAX • PATRICK • OVNI • ELEDU • J.LOCA • FIRME • MATILDA • BONE • ANDRUL • WERENS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Llorenç Vendrell РRamon Puig

Dues mirades a l’√çndia s√≥n una acurada selecci√≥ de vuit fotografies de gran format. Les del Lloren√ß s√≥n fetes l’any 1997 al sud de l’√çndia, amb c√†mera reflex 35mm. Les del Ramon s√≥n del 2004 fetes al nord de l’√çndia amb c√†mera digital.
del 7 al 29 d’abril del 2005.

Dues mirades a l'Índia són una acurada selecció de vuit fotografies de gran format. Les del Llorenç són fetes l'any 1997 al sud de l'Índia, amb càmera reflex 35mm. Les del Ramon són del 2004 fetes al nord de l'Índia amb càmera digital. del 7 al 29 d'abril del 2005.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hono Osuna Exposici√≥: Els Meus terrors predilectes “Transmanga”

del 3 al 31 de març del 2005
Un dels nostres preferits i estimats dibuixants de còmics, graffitero i sobretot artista. Les seves tires còmiques al Fak ens han fet riure i a la vegada cavil·lar. Ara ens sorprèn amb la nova obra pictòrica “els seus terrors predilectes”, imatges oníriques amb molta força expressiva que ens endinsen en el món càustic, divertit i reflexiu de l’Hono.

del 3 al 31 de març del 2005 Un dels nostres preferits i estimats dibuixants de còmics, graffitero i sobretot artista. Les seves tires còmiques al Fak ens han fet riure i a la vegada cavil·lar. Ara ens sorprèn amb la nova obra pictòrica “els seus terrors predilectes”, imatges oníriques amb molta força expressiva que ens endinsen en el món càustic, divertit i reflexiu de l’Hono.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Werens (Ramon Puig)

EXPOFLORS
Olors, colors, sensacions…tot aix√≤ i m√©s ens porta la singular recreaci√≥ bot√†nica de la nova obra pict√≤rica d’en Werens. Una mirada fresca i agosarada per aquests grisos dies d’hivern.

EXPOFLORS Olors, colors, sensacions...tot això i més ens porta la singular recreació botànica de la nova obra pictòrica d'en Werens. Una mirada fresca i agosarada per aquests grisos dies d'hivern.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Josep Berenguel

EL MÉS GRAN DELS MEUS MALS DE CAP
El degoteig d’una aixeta, una planxa, dibuixos recuperats d’anys ençà, objectes en desús i un munt de retalls de diari. Configuren, tot això i més, una iconografia que ens remunta a aquells temps dels dadaistes, tanmateix a l’Alemanya d’entreguerres o aquells sotracs que ocasionaren els object trouvé de Marcel Duchamp. En tot cas, es tracta ara de Josep Berenguel, artista polifacètic nascut a Sabadell i actualment resident a Manresa que, entre performances, graffiti i escenografies, destaca la producció pictòrica com a “el més gran dels meus mals de cap”. En aquesta exposició en podem veure un petit tast i comprovar una vegada més com l’actitud del Dadà s’ha reciclat amb el pas dels anys, des d’irrompre com a un antagonisme fins a canalitzar, mitjançant la recuperació d’articles casolans, jocs poètics com els que Berenguel proposa amb els seus quadres.
Oriol Fontdevila

EL MÉS GRAN DELS MEUS MALS DE CAP El degoteig d’una aixeta, una planxa, dibuixos recuperats d’anys ençà, objectes en desús i un munt de retalls de diari. Configuren, tot això i més, una iconografia que ens remunta a aquells temps dels dadaistes, tanmateix a l’Alemanya d’entreguerres o aquells sotracs que ocasionaren els object trouvé de Marcel Duchamp. En tot cas, es tracta ara de Josep Berenguel, artista polifacètic nascut a Sabadell i actualment resident a Manresa que, entre performances, graffiti i escenografies, destaca la producció pictòrica com a “el més gran dels meus mals de cap”. En aquesta exposició en podem veure un petit tast i comprovar una vegada més com l’actitud del Dadà s’ha reciclat amb el pas dels anys, des d’irrompre com a un antagonisme fins a canalitzar, mitjançant la recuperació d’articles casolans, jocs poètics com els que Berenguel proposa amb els seus quadres. Oriol Fontdevila