Desembre
Flors Grogues / Werens

Novembre
Expo Col·lectiva de l’Associació ARTefacto


Octubre
Jan Kuhr (Berlin) Fotografia de gran format


Setembre
Reb (Grecia)

Juliol / Agost

Expo CarryOn (Lisboa)
En un món cada vegada més tecnològic, en què les noves formes de comunicació assumeixen un paper omnipresent en la societat contemporània, sorgeix la necessitat de qüestionar, criticar o cridar l’atenció sobre la veritat: caminem una mica perduts en aquest complex món virtual. Assistim a una congestió d’aplicacions, jocs, xats i eines digitals desenvolupades per captar l’atenció de forma addictiva. Les comunicacions humanes es reinventen diàriament en un creixement d’impersonalitat. On és la humanitat de l’individu? Com es gestionen les fronteres entre l’automatisme, l’autodidactisme, el contingut, la informació i el distanciament de la realitat?

La recerca constant per la representació d’un univers subversiu, porta a 2CarryOn a desenvolupar la sèrie “Homo-Corvus”, una col·lecció on el traç repetit en una densa textura, forma el costat fosc i figuratiu d’un corb que assumeix el paper preponderant de l’acció, una personificació -tipus, una crítica reflexiva del passat, present i futur. Un retrat negre de la societat.

2CarryOn, il·lustrador, muralista i artista visual, originari de Lisboa, aviat va descobrir el seu interès pel dibuix, havent començat a pintar parets el 1997. La direcció principal del seu treball es basa en la combinació de diferents tècniques i estils per tal de trobar la visió que millor representi la seva visió.

 

 

Expo Padure (Portugal)

Una petita mostra d’il·lustracions d’un gran artista gràfic, en Padure que ve de Portugal per mostrar-nos el seu món acid… del 6 al 29 de juny.

 

Expo Kimo (BCN)

KIMOSIDADES

És el resultat d’estar sempre dibuixant coses importants que no tenen cap sentit.
És la necessitat que la memòria solidifiqui els records … just abans que les fulles groguenques es ruboritzin i la musica es converteixi en una explosió de color …
Són aquestes perspectives fosques i amargues com la cervesa …
Aquest fum que difumina les formes … ballant amb les ombres llibertines
mentre busquen amors invisibles
Sembla ser un transtorn espiritual d’emocions impredictibles … no catalogat tot
És un dubte vital amb diverses respostes diàries totalment diferents unes de les altres …
com et diria jo … perquè ho entenguis ….
És com si Jhon Wayne ballés amb llops …. com si Buster Keaton expliqués acudits de Chiquito de la Calzada..como si de cop … i per alguna estranya raó … tota la HUMANITAT … veiés la LLUM. ..tots alhora … nus … agafats de la mà … ens féssim testimonis de Jehovà … plorant d’alegria … borratxos de felicitat … (la pell de gallina) ….
just uns minuts abans de l’apocalipsi zombie …
ara ha quedat clar ja … no?

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 1210b6b1-e014-446b-bcd7-a763a74521dd-698x1024.jpg

Expo Sensible Works Non Stop

Sensible va néixer a Barcelona en 1977 i va estudiar disseny grafic a La Llotja, l’escola d’arts aplicades de Barcelona. Es un artista multidisciplinari que ha exposat la seva obra en diferents ciutats europees com Lisboa, Madrid, Berlín, Amsterdam… En el seu treball combina totes les tècniques possibles: pintura, gravat, serigrafia, pintura mural, escultura, vídeo i poesia. Aquesta llibertat creativa li permet experimentar sense límits, investigant amb formes, colors i materials. El seu missatge canvia contínuament i no està embolicat sempre en el mateix estil. Ha col laborat amb revistes, festivals de curtmetratges, murals, performances, concerts de música, etc. Actualment treballa en publicitat, disseny, il-lustració, video, fa sama- rretes, bosses fetes a mà, publica en revistes… sempre amb un concepte lliure…

Expo Cesc Homet

Ploma d’escorça, cor artístic que rep el nom gràcies a les matèries que essent vives protegeixen el cos de l’au i de l’arbre, s’inspira en els antics i artesans útils per la comunicació gràfica i és així mateix una reflexió en vers la tutela dels tractats signats pels humans que per la seva consistència haurien de defensar els drets civils fonamentals, emparar la dels éssers vius i preservar els recursos naturals i que alhora de tot això és tenir-ne la consciència de salvaguardar constantment la seva fragilitat.

Expo InfernsViti

del 10 al 31 de gener
Presentem en Viti, artista urbà de Terrassa que ens mostra els seus últims treballs, una sèrie d’il·lustracions a llapis i tinta, desbordants d’imaginació i detall. La seva obra té influències d’art surrealista, influït pel moviment psicodèlic, underground i amb tocs de terror, una mescla que ens acostarà a la seva visió de l’infern en què vivim…