del 12 de desembre al 30 de gener del 2020

La repressió que està patint el poble català no té precedents en una Europa del S. XXI que es diu democràtica. El cas de Catalunya és, a dia d’avui i sense cap mena de dubte, la vergonya d’Europa. Però, la fèrria voluntat i la persistència d’aquesta gent pacífica per defensar la seva cultura i el seu dret a l’autodeterminació sense recórrer a la violència està essent també extraordinària i exemplar.

Els constants greuges que rep el poble català per part del govern espanyol són constants i flagrants. Una bona part dels seus governants han estat empresonats o pateixen exili i la censura ha arribat a punts extrems i tan hilarants com ho és la prohibició dels símbols en color groc.

I és en aquest context polític i social del poble català, que Werens desenvolupa la seva obra més reivindicativa dels darrers temps. Aquesta que exposa avui, “Flors grogues” és una col·lecció dedicada a la seva gent, que surt al carrer un dia rere l’altre a lluitar per la seva dignitat amb una única arma: els llaços grocs.