Aleix Font Arroyo (Sabadell, 1984) Treballa en paral·lel en funció del projecte, les seves línies de treball són variades atenent la necessitat de canvi. El seu temps es divideix en tallers i projectes usant metodologies d’art participatiu i comunitari i la creació dobra personal.
“La meva pintura i les intervencions actuals resideixen entre la pregunta i la proposta a través de jocs compositius que reflexionen sobre l’ordre de les coses i els conceptes perifèria, territori, límit i frontera. Relaten històries i fragments de les meves observacions i vivències, de la multiplicitat de capes que resideixen en allò aparentment simple i ho fan a través de l’ús d’elements simbòlics quotidians presents a la nostra cultura.
La meva pintura parteix de la perspectiva de la crítica urbana. De vegades, té la intenció d’analitzar, fins i tot proposar posicions en la visió del que és urbà i generar altres realitats per a les persones que l’observin.”
El concepte marge fa referència a la frontera o límit d’alguna cosa, ja sigui en termes geogràfics, socials, culturals o polítics. El marge està associat amb l’exclusió, marginació o vulnerabilitat, i degut aquesta realitat esdevé un espai de resistència. En aquest sentit, el marge es presenta com un espai per a l’exploració i per a la construcció d’alternatives al sistema hegemònic. L’anàlisi del marge i la relació amb el centre o la norma establerta és una temàtica recurrent en el meu treball gràfic. El concepte marge ens convida a reflexionar sobre la complexitat de la nostra societat. Sobre les possibilitats que es generen quan es juga a ressituar els límits a un espai central.