4a NIT D’ART de Sabadell. Itinerari per espais d’art
19 de Maig 2017

Sis espais d’art de Sabadell es sumen a la iniciativa de celebració del Dia Internacional dels Museus. Enguany més novetats!

Sabadell, 19 de maig de 2017

De 19 a 22h. Preguem màxima puntualitat Itinerari per espais d’art de la ciutat Entrada lliure i gratuïta

Els Espais d’Art: Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Alliance Française, Espai Foc Ventura, Fundació Bosch i Cardellach, Galeria Abbé Pierre i Impaktes Visuals obriran dia 19 de maig les seves portes més enllà del seu horari habitual.

Durant la Nit d’Art aquests espais artístics ofereixen sis tastets dins un itinerari establert. Els tastets d’Art s’espaien entre ells mitja hora. Cada cita no dura més de 15 minuts a cada espai, i la idea és que tothom faci el recorregut sencer, encara que cada un és independent. Enguany continuaran les novetats i sorpreses, per tant millor no deixar-se cap espai del recorregut!

Recordem que és una activitat gratuïta per a tothom.

Programa

19.00 h GALERIA ABBÉ PIERRE

c/ de l’Illa, 56
Artista: Groka Plans
Exposició: Afectes
Activitat: “Serendipia”, performance literària
Persona representant: Patxi Ocio
El públic triarà aleatòriament diferents paràgrafs de monòlegs teatrals de varies èpoques i autors i l’actor Pol Berch en farà una lectura dramatitzada de les diferents parts intentant aconseguir una coherència final entre elles.

19.45 h FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH

C/ de la Indústria, 18
Artista: Papers de Versàlia
Exposició: El vers dibuixat. Exposició de les il·lustracions dels Quaderns de Versàlia. 2010-2016 Activitat: Lectura de poemes
Persona representant: Laura Vicens

20.15 h ALLIANCE FRANÇAISE DE SABADELL

C/ de Sant Joan, 35
Activitat: Inauguració de l’exposició col·lectiva en homenatge al Robert Ferrer Persona representant: Hélène Vietti

page2image376

20.45 h ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL F.P.

Passeig Manresa, 22
Artista: Lídia Vallbuena
Espectacle: Happening “Joc re inventat” Persona representant: Gerard Torres

21.15 h ESPAI FOC

Via Massagué, 5
Espectacle: L’Alquimista. Lectura de poemes de Josep Palau i Fabre (centenari del seu naixement). Actors: Mònica Alfara, Paquita Company, Joan Solé i Josep M. Roviralta.
Maria Rovira: guitarra i flauta.
Persona representant: Francesc Ventura

21.45 h IMPAKTES VISUALS

C/ Sant Francesc, 15
Activitat: Live painting a càrrec de Fabian Zolar & Gustav Glander. + Dj Ferran Mauri Persona de contacte: Werens

Les novetats d’aquesta edició:

Durant l’itinerari cada entitat disposarà d’una peça en paper que repartirà entre els assistents. Les 6 peces encaixades conformaran una il·lustració dissenyada per Werens, que només es podrà completar si s’han visitat els 6 espais. I es repartirà una peça per persona. Per tant cal començar ben puntuals a les 7 i aguantar fins al final.

Però som conscients que aquest recorregut és llarg i per aquesta raó ens hem organitzat per recompensar aquells que han arribat al final. El carrer St Francesc, allà on es localitza Impaktes Visuals, estarà tancat al trànsit, i l’activitat es realitzarà al carrer. Allà trobareu menjar i beguda, (que oferirà el Bar/Restaurant Malapell) per recuperar les forces de les gairebé 3 hores de visites. I podrem gaudir de la música del Dj Ferran Mauri fins entrada la nit.