_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Expo Florsss! y presentació del libro Florsss! by Werens

del 17 de diciembre de 2009
el 30 de enero de 2010
… En una tarea meticulosa y sin tregua, pr√≤pia d, Aoun botx√ ≠ d, Äô√®poques que pensamos ya pasadas, los que han sido arbitr√ † riamente investidos censores de l, Äôart urb√ †, han em√®s la sent√®ncia y el rechazo hacia cada una de las obras que se pueden ver en las p√ † ginas d, Äôaquest libro. Una tras l, Äôaltra y sin excepci√≥, estas flores han sido arrancadas d, Äôarrel nom√ © s fueron creadas. Aqu√ ≠, per√≤, d, Äôaquestes flores que nunca s,Äôhan llegado a marchitarse, n,Äôha rom√ † es un testigo …

 

del 17 de desembre del 2009  al 30 de gener del 2010 ...En una tasca meticulosa i sense treva, pròpia d’un botxí d’èpoques que pensem ja passades, els que han estat arbitràriament investits censors de l’art urbà, han emès la sentència i el rebuig cap a cada una de les obres que podeu veure en les pàgines d’aquest llibre. Una rera l’altra i sense excepció, aquestes flors han estat arrancades d’arrel només ser creades. Aquí, però, d’aquestes flors que mai s’han arribat a pansir, n’ha romàs un testimoni...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

blood&bricks

blood&bricks

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Musas de Conrad Roset

del 3 al 30 de septiembre de 2009
En Conrad Roset es un joven il¬Σlustrador Terrassenc. Desde hace unos años compagina los estudios de Bellas Artes con diferentes col¬Σla-boración por varios estudios de diseño, editoriales y agencias de publicidad. Actualmente trabaja como il¬Σlustrador por la firma Zara.
En esta exposici√≥ nos muestra una recopilación de su obra m√ © s personal y ambiciosa llamada “musas”. A trav√ © s de esta intenta explorar las diferentes formas del cuerpo femen√ ≠ mitjan√ßant la combinaci√≥ de diferentes t√®cniques y soportes.
En Conrad nos presenta un m√≥na medio cam√ ≠ entre la sensualidad y la innoc√®ncia.
www.conradroset.blogspot.com
www.conradroset.carbonmade.com

 

del 3 al 30 de setembre de 2009 En Conrad Roset es un jove il·lustrador Terrassenc. Des de fa uns anys compagina els estudis de Belles Arts amb diferents col·la-boracions per diversos estudis de disseny, editorials i agencies de publicitat. Actualment treballa com a il·lustrador per la firma Zara. En aquesta exposició ens mostra un recull de la seva obra més personal i ambiciosa anomenada "muses". A través d'aquesta intenta explorar les diferents formes del cos femení mitjançant la combinació de diferents tècniques i suports. En Conrad ens presenta un món a mig camí entre la sensualitat i la innocència. www.conradroset.blogspot.com www.conradroset.carbonmade.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sidral de Enrique Saiz

del 2 al 31 de julio de 2009
Diseñador, artista y profesor, compagina los proyectos de diseño y los art√ ≠ sticos con su vocaci√≥ por la did√ † ctica en diferentes escuelas de diseño id,Äôarts. L, Äôexposici√≥ √ © s una recopilación de la última obra pl√ † stica inscrita en un proc√ © sd,Äôevoluci√≥ pict√≤rica hacia tem√ † ticas industriales, urbanitas y planas, imprimadas sobre nuevos soportes y materiales. Este replanteamiento √ © sl,Äôinici d, Aoun nueva etapa pict√≤rica que s,Äôallunya cada vez m√ © s del peso de la pintura y la representaci√≥ pl√ † stica y apuesta por la forma, el material y la sensaci√≥. El soporte toma protagonismo is,Äôarticula como vehículo fundamental de la significaci√≥ de l, Äôobra.
+ Info del artista: http://www.enricsaiz.com/art.swf

 

del 2 al 31 de juliol de 2009 Dissenyador, artista i professor, compagina els projectes de disseny i els artístics amb la seva vocació per la didàctica a diferents escoles de disseny i d’arts. L’exposició és un recull de la darrera obra plàstica inscrita en un procés d’evolució pictòrica cap a temàtiques industrials, urbanites i planes, imprimades sobre nous suports i materials. Aquest replantejament és l’inici d’una nova etapa pictòrica que s’allunya cada cop més del pes de la pintura i la representació plàstica i aposta per la forma, el material i la sensació. El suport pren protagonisme i s’articula com a vehicle fonamental de la significació de l’obra. + Info de l'artista: http://www.enricsaiz.com/art.swf

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Caperucita Roja de Charles Perrault

del 4 al 30 de junio de 2009
reflexiones
Aqui van unas cuantas reflexiones sobre la versió de Perrault de 1967, la primera versió escrita, proveniente de la literatura de tradició oral.
Introduce la moralidad en la història:
Moraleja
Aqu√ ≠ vemos que la adolescencia, en especial las se√ ± oritas, bien hechas, amables y bonitas no Debén a cualquiera o√ ≠ r con complacencia, y no resulta causa de extra√ ± eza verdad que Muchas de lobo son la presa . Y digo el lobo, pues bajo sume envoltura no todos son igual cala√ ± a: Los hay con no poca ma√ ± a, silenciosos, sin odio ni amargura, que en secreto, pacientes, con dulzura van a la sea de las damiselas ta las casas y en las callejuelas; m√ ° s, bien Sabemos que los alagadores entre todos los lobos ¬ ° ay! son los m√ ° s fieros.

 

del 4 al 30 de juny de 2009 Reflexions Aqui van unes quantes reflexions sobre la versió de Perrault de 1967, la primera versió escrita, provinent de la literatura de tradició oral.  Introdueix la moralitat a la història: Moraleja Aquí vemos que la adolescencia, en especial las señoritas, bien hechas, amables y bonitas no deben a cualquiera oír con complacencia, y no resulta causa de extrañeza ver que muchas del lobo son la presa. Y digo el lobo, pues bajo su envoltura no todos son de igual calaña: Los hay con no poca maña, silenciosos, sin odio ni amargura, que en secreto, pacientes, con dulzura van a la siga de las damiselas hasta las casas y en las callejuelas; más, bien sabemos que los alagadores entre todos los lobos ¡ay! son los más fieros.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hola Karambola de Imanol y Xtrm

del 2 al 30 de abril de 2009
Imanol y Xtrm s√≥n dos jóvenes inquietos que comparten su afici√≥ por el dibujo y la pintura. Como conseq√º√®ncia, han realizado varios murales juntos y están organizando proyectos en com√∫. Uno de estos √ © sl,Äôexposici√≥ que presentan a Impaktes Visuales del 2 al 30 d, Äôabril, siendo ésta la primera que realizan conjuntamente. Cada uno de ellos muestra obras individuales, per√≤ integran los cuadros entre ellos jugando con elementos de fondo. De esta manera crean un conjunto, donde desaparece el individualismo y dibujan una gran hist√≤ria contada a trav√ © s de los cuadros.

 

del 2 al 30 d'abril de 2009 Imanol i Xtrm són dos joves inquiets que comparteixen la seva afició pel dibuix i la pintura. Com a conseqüència, han realitzat diversos murals junts i estan organitzant projectes en comú. Un d'aquests és l’exposició que presenten a Impaktes Visuals del 2 al 30 d’abril, sent aquesta la primera que realitzen conjuntament. Cadascun d'ells mostra obres individuals, però integren els quadres entre ells jugant amb elements de fons. D'aquesta manera creen un conjunt, on desapareix l'individualisme i dibuixen una gran història explicada a través dels quadres.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Enmascarada de Matilda y Werens

Las Matildes de Matilda se presentan ocultas en varios objetos-contenedores y las enmascaran para esconder sus expresiones. Hasta ahora, las Matildes se caracterizaban por sus largas pestañas y bocas tor√ßades. Ahora le corresponde al espectador averiguar qué sentimiento esconde cada una de ellas. Los colores s√≥n los protagonistas esta vez. El rojo, el verde, el naranja …. dicen m√ © s que mil palabras. Si aixequ√ © ssim estas caretas descobrir√ ≠ me qu√® piensa cada una de ellas, per√≤ √ © s el visitante quien se lo ha de imaginar. Las enmascaradas del Werens nos retratan con ironía como vivimos hacia nosotros mismos, escondidos, emmascarats,Ķ extraños a la belleza il,Äôexuber√ † n que nos ofrece la vida. Que no s,Äôentrevegin nuestros pensamientos ni nos delate la mirada. , ÄúS√≥c como vosaltres,Äù un m√ © s del rebaño d, Äôalienats en que s,Äôha convertir este primer m√≥n.
√âs al,Äôespectador a quien s,Äôinvita a reflexionar sobre uno mismo y su m√ † scara. Sin miedo !!!!
Esmeralda gó-go

Les Matildes de la Matilda es presenten ocultes en diversos objectes-contenidors i les emmascaren per tal d'amagar les seves expressions. Fins ara, les Matildes es caracteritzaven per les seves llargues pestanyes i boques torçades. Ara li pertoca a l'espectador esbrinar quin sentiment amaga cada una d'elles. Els colors són els protagonistes aquesta vegada. El vermell, el verd, el taronja.... diuen més que mil paraules. Si aixequéssim aquestes carotes descobriríem què pensa cada una d'elles, però és el visitant qui s'ho ha d'imaginar. Les emmascarades del Werens ens retraten amb ironia com vivim cap a nosaltres mateixos, amagats, emmascarats… estranys a la bellesa i l’exuberància que ens ofereix la vida. Que no s’entrevegin els nostres pensaments ni ens delati la mirada. “Sóc com vosaltres” un més del ramat d’alienats en que s’ha convertir aquest primer món. És a l’espectador a qui s’invita a reflexionar sobre un mateix i la seva màscara. Sense por!!!! Esmeralda gó-go

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

“El color sin forma” de Gerard Torres

 

“Es imposible pensar que el color no puede ir acompañado de una forma preestablecida ya que conscientemente pensamos que entre color y forma existe una relaci√≥ m√∫tua, inevitable y eterna por naturaleza. En esta muestra propongo un punto de reflexi√≥ sobre esta dualidad tan existencial y la rotura de su t√≤pic. ”
Partiendo de que no existe ningún color libre sin forma alguna, he querido enfocar esta obra como base de una pintura puramente conceptual. Normalmente por costumbres emp√ ≠ ricos tendemos a pensar que el color se meramente un concepto que nos hace activar nuestros sentidos aix√ ≠ como las retinas, sea por vibraci√≥, por timbre, por sentimiento, equilibrio, est√®tica. . sea cual sea la forma hy se excempte ya que se parte de otro concepto.

" Es impossible pensar que el color no pot anar acompanyat de una forma preestablerta ja que conscientment pensem que entre color i forma existeix una relació mútua, inevitable i eterna per naturalesa. En aquesta mostra proposo un punt de reflexió sobre aquesta dualitat tan existencial i el trencament del seu tòpic. " Partint de que no existeix cap color lliure sense forma alguna, he volgut enfocar aquesta obra com a base de una pintura purament conceptual. Normalment per costums empírics tendim a pensar que el color es merament un concepte que ens fa activar els nostres sentits així com les retines, sigui per vibració, per timbre, per sentiment, equilibri, estètica.. sigui com sigui la forma hi es excempte ja que es part de un altre concepte.